Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 244 dni temu Posty: 3084 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-07-10, 12:03
calineczko, działaj, bo ja tu trochę samotna mamusia jestem
Z dziewczyn, które tu piszą, to chyba tylko ja mam dzieciaki...
No, ale niedługo dołączy Madzia81, więc dobrze jest!
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 426 dni temu Posty: 5840 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-10, 12:05
Kahela, a pozniej ja,a pozniej Calineczka..i napewno jeszcze w miedzyczasie ktos sie zdecyduje (Madzia (admin)..jak tam u was? ) i jeszcze troche to bedziemy wiecej na bejbi siedzialy niz na babskim
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-10, 20:10
To jest chyba cudowne uczucie kiedy faccet twojego zycia mowi ci ze chce miec z Toba dziecko...
To jest dla mnie cos niesamowitego ja z dwoch kochajacych sie ludzi powstaje inny, to jest cos wspolnego nic piekniejszego nie ma na swiecie....
i to czekanie na przyjscie dzidzi....
ale sie rozmarzylam.....
Calineczko gratuluje -szczesciaro Ty nasza
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-10, 21:52
calineczka, Powiem Ci ze wrecz przeciwnie, wiesz co ja nigdy nie mialam pazura i chyba lubie bardziej ludzi spokojnych i milych a nie zadziornych...
a Krzysiu wlasnie zawsze byl taki mily i bilo od nigo dobro, lubil pozartowac ale zawsze widzialam ze nie jest taki jak inni faceci wiesz co lubia zarywac np. imiennik z pracy
kurde no gadam ale i tak nie przekaze tego co bym chciala chce przez to wszystko powiedziec ze zawsze wiedzialam ze jak bedzie mial dziewczyne to bedzie dla niej wspanialym facetem i za to go lubilam...
ja mysle ze sprawdzi sie w tej roli
mam nadzieje ze mnie zrozumialas
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum