Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 345 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 16:51
Ale zobaczcie dziewczyny, jak to jest.. jak kobieta tak bardzo pragnie dziecka, to je nie ma, ale jak nie chce to nagle oops! i jest w ciąży..
A wracając do tematu.. rozmawiałam niedawno z kumpelą która jest lekarzem z zawodu i ona mi powiedziała, że na dziecko w dzisiejszych czasach jest zawsze czas, nawet kobieta w wieku 50 lat może zajść w ciąże ( oczywiście in vitro ) i będąc pod bardzo dobrą opieką ginekologa, może donieść ciążę do końca i urodzić zdrowe maleństwo, tak więc matką można być w każdym wieku, kiedy się chce i jest się gotowym na 200% na macierzyństwo, jedne chcą być mamusiami przed 30stką inne później, bo wolą karierę etc! więc.. przy pomocy dzisiejszej medycyny można w każdym wieku być mamą ostatnio czytałam w internecie, że ponad 60letnia kobieta urodziła zdrowego synka..
Informacje: Dołączyła 537 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 17:37
jak mocno też ważne, ale mieć 60 lat i wtedy decydować się na dziecko to jest przegięcie taka osoba powinna o tym dziecku pomyśleć, a nie o sobie, bo jak je osieroci i zostawi na świecie samo, to na kija temu dziecku wtedy ta wielka miłość, skoro mamy już nie bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum