Co o Niej sądzicie?
Ja uważam że ona jest trochę kontrowersyjna poprzez swoje stroje, makijaże i zachowanie
ale podziwiam ją za to że ma swój styl i ubiera się tak jak lubi nie wstydzi się tego że ma tu i ówdzie trochę tłuszczyku Po prostu jest sobą ale jednych to denerwuje drugich śmieszy
ps teraz trochę schudła
a zasadzie to nic. A kim ona w ogole jest oprocz tego, ze to corka slawnego tatusia? A co do wygladu... na pierwszej fotce np wyglada ladnie, ale nie wiem, czemu czesto chce z siebie zrobic potwora ( jak np na zdjeciu przedostatnim ) Takze oprocz tego, ze uwazam, ze robi z siebie dziwoląga to nie mam o niej wyrobionej opini
Ja tez mało co o niej słyszałam, ale te jej przemiany Bleee ja bym już tak się nie zmieniała, lepij wyglądała blondynką( zalezy na ktorym zdjęciu ). Jeszcze by schudła.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-28, 15:50
co zdjecie to inna Kelly...
nic do niej nie mam, bo... jest mi ona obojetna
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 373 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-11, 10:57
Ostatnio nawet fajnie wyglada, jej stary styl takiego flejtucha mi nie imponowal, nie ma kompleksow-wielki plus dla niej, jak patrzy sie dalej na te anoreksje w show biznesie to plakac sie chce
Ja również nic o niej nie wiem , lecz ogladajac ja w programie mtv co wyczyniała to naprawde miała lekko zgłowka takim przykładem jest nie kąpanie sie przez dłuzszy czas ... A co do wygladu w blond włosach wyglada nawet niezle ale w czerni to juz naprawde nic nie musi dodawac by nazwali ja potworkiem
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 533 dni temu Posty: 2039 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-08-18, 19:46
dziwne ze dziewczyna, ktorej rodzice maja tyle kasy, jest total zaniedbana, nie musi sie superelegnacko ubierac, ale wystarczyloby bardziej zadbac o makijaz, ten strasznie kolorowy jest obrzydliwy
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-18, 20:17
kelly jest piosenkarka kilka jej teledyskow napewno widzialyscie
Kelly Osbourne - Papa Don't Preach- na tym ma zajebiste włosy tez bym sie tak sciela tylko róz zastapiła ognista czerwienia http://www.youtube.com/watch?v=cNsxkJ-dalY
[ Dodano: 2007-08-18, 20:23 ]
jaka by ona nie była to spiewa calkiem fajnie i powiem wam ze obejrzalam wszystkie odcinki tych 2 serii reality show o ich rodzinie i mimo ze tak popapranych ludzi jeszcze nie widziałam to musze przyznac ze kochaja sie niesamowicie i widac ze nie tylko na potrzeby tv
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-19, 17:48
Madae napisał/a:
tylko róz zastapiła ognista czerwienia
To po tygodniu pozbyłabyś sie połowy włosów:P kiedyś zafarbowalam podobnie tyle ze górę zrobilam czarną a te z pod spodu były krwisto czerwone ...polowa kudlów mi wtedy wypadła ...wyglądałam jak łysol
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 288 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-04, 19:22
Wygląda jak mała dziewczynka,która dorwała się do kosmetyków mamy.Jest jakaś taka...dziecięca,choć na 1,6 i 9 zdjęciu wygląda ok.A śpiewa kiepsko.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum