ale żeby tak przez zęby te fusy cedzić!
mój kochany by sie obruszył! Wiecie, że on lubi fusiare ,ale bez fusów i zawsze przecedza! Tak tak maja ludzie takie zboczenia. Zawsze mówił, że tylko fusiara bo to "prawdziwa kawa" ,a reszta to pomyje .No to załatwiłam go tym REKLAMA.I teraz myśli że ja mu tam w kuchni przecedzam
tylko ciii!
niech żyje w nieswiadomości.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-05-06, 09:51, w całości zmieniany 1 raz
ja uwielbiam kawę, nawet nie dlatego że daje mi jakiegos powera ale poprostu jej smak jest dla mnie wyśmienity. piję zawsze rozpuszczalną z mlekiem i jedna łyżeczką cukru.
a i przepis znalazłam na kawkę w upalne dni
2 łyżeczki fluidu
2 kostki lodu i zime mleko.Zmiksowac mleko z lodem i zalać kawę.Na szczęście ten wynalazek sie "zaparzy" zimnym mlekiem
Smakuje jak szejk z McDonalds"a
dla mnie bomba!
[ Dodano: 2008-05-10, 13:11 ]
widzę, że jeżeli chodzi o pisanie nazwy kawy to nie jest to mile widziane?Ok poprawiam się.
Ale z 2 strony to powinni mi płacić za zaangażowanie w reklamowanie kaw wszelakiej maści (nazw nie wymienię) i cukierków typu...(no takie zwierze co daje mleko) bo kto mnie zna ten kojarzy głównie z tym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum