Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-10, 10:56
od kawuni na pusty zoładek robia się wrzody, dlatego warto zjeść chociaż piętkę chleba, cokolwiek, no i trzeba łykać magnezik, bo od jego braku też może boleć
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
madzia jak tak bardzo lubisz kawe...a nie możesz się bez niej obejść....może odstaw ją a zamiast kawy jedz cukierki kawowe... np. kopiko, które zawierają kofeinę i mają smak kawy po cukierku takim, może nie bedziesz mieć dziwnego uczucia w brzuszku a przynajmniej smak kawy w ustach
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 38 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-10, 19:30
madzia to napewno od kawy:/
kawa na pusty zoladek i w rekorodowych ilosciach pomaga przy zrobieniu sie wrzodów
ja bardzo rzadko pije kawe, zdecydowanie herbaciara ze mnie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 189 dni temu Posty: 707
Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 11:46
Ja na pewno jestem uzależniona, ale póki mogę i nie odczuwam skutków to co rano pyknę i to za zwyczaj przed kompem czytając forum
Sprawia mi to przyjemność i nie będę z niej rezygnować
Kawunia przed laptopkiem !I czego więcej chcieć?No może ładniejszej pogody!!!!
Ostatnio wyczaiłam coś takiego dla mnie! Kawka w buteleczce !Wyciskam 2 łyżeczki i dodaję zimnego mleka!!!Jak dla mnie bomba.Nawet nie muszę do kuchni maszerować
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 52 dni temu Posty: 275
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-04-23, 10:42
ja jestem własnie po dużej, mocnej i gorzkiej kawusi ze smietanką pyszna najchętniej to bym sobie kofeinę dożylnie wstrzykiwała, bo bez niej nie moge normalnie egzystować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum