"O ile jednak warzywa można jeść właściwie bez ograniczeń, o tyle na owoce trzeba jednak uważać. Udowodniono, że zawarta w nich fruktoza, czyli naturalny cukier, może powodować napady gwałtownego głodu i niweczyć skutki nawet najlepszych diet. Owoce można jeść w każdej postaci: świeże, kandyzowane, suszone, mrożone, warto też pić świeżo wyciskane soki."
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 524 dni temu Posty: 11238 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-08-04, 12:14
ale ja nie chciałam być złośliwa!
nie nie nie !
poprostu chciałam wiedzieć o co ci chodzi z tą fruktozą, ale jak siędowiedziałam to uznałam to jako przesadę. Ale dla mnie. Jak ciebie to interesuje to ok
bez złośliwoście! to nie ja
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 492 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-04, 13:08
cerrata napisał/a:
ale ja nie chciałam być złośliwa!
nie nie nie !
poprostu chciałam wiedzieć o co ci chodzi z tą fruktozą, ale jak siędowiedziałam to uznałam to jako przesadę. Ale dla mnie. Jak ciebie to interesuje to ok
bez złośliwoście! to nie ja
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 538 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-11, 13:37
czesciej pije herbate jesli zdarzy mi sie wypic kawe to tylko 3 w 1 8)
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 447 dni temu Posty: 1 Skąd: Warszawa
Profil:
Wysłany: 2007-09-14, 21:50
Uwielbiam zarówno kawę, jak i herbatę (najbardziej zieloną). Ale w moich codziennych rytuałach to kawa właśnie odgrywa główną rolę. Na co dzień - rozpuszczalna z mlekiem, zwykle bez cukru. A od święta zwykle wielka latte z miodem albo syropem waniliowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum