Informacje: Dołączyła 96 dni temu Posty: 777 Skąd: z wody :P
Profil: Imię: Karolina
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-01, 17:14
Przynajmniej dwa razy dziennie piję herbatę (zazwyczaj zieloną lub czerwoną) kawe to jak mam dzień na nią nie pije napojów i wód gazowanych, poprostu ich nie lubię
Uwielbiam kawe! Pierwsza jest raniutko, po przebudzeniu. Herbaty nie piję, bo nie lubie, chyba że owocową lub ziołową (ale to raczej tylko zimą) Soki też lubię, ale tylko 100% a woda mineralna jest ok.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 69 dni temu Posty: 41 Skąd: Rejowiec Fabryczny
Profil: Stan: żonka :-)
Partner: Arek
Wysłany: 2008-09-26, 11:17
kawy zwykłej parzonej nie pije wcale
kawa rozpuszczalna bardzo rzadko ale zdarza mi się wypić
najczęściej piję kawę capuccino waniliową mokate, herbatę czarną, owocową i ostatnio grapefriutową pyszna jest
często robię do obiadu kompoty z owoców (oboje z A lubimy)
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 95 dni temu Posty: 835 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-10-22, 21:17
Ja również uwielbiam herbatki (zapomniałam czarną kupić), ale z typu ' aromatyczne ' lubię jabłko i cynamon(połączenie), dla mnie one działają tak ' ciepło '. A jeszcze jesienią
I zielona i cytrynowa i truskawkowa Liptona te piramidki bardzo mi podchodzą jeszcze
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 58 dni temu Posty: 1120 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-22, 21:22
Świetne smaki ma do zaoferowania lipton,pakują je w takie pudełeczka chyba po 10 saszetek w kilku smakach <mniammm> kosztują troszke ale lipton to swietna firma. Pyszna jest pomarańczowa
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
goździkowa i cynamonowa ... delicje poza tym lubie od czasu do czasu jakąś "zwykłą" owocową przeważnie pijam herbatkę czarną z cytrynką za liptonem nie przepadam ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum