Jak wiadomo bez wody nie możemy żyć...dorosły człowiek powinien wypić 1,5-2l dziennie...choć zdania są podzielone..
Co Wy lubicie pić na codzień....oprócz herbaty i kawy..
Wody gazowane czy niegazowane?
soki owocowe/nektary/lemoniady..... a może soki warzywne gęste?
napoje słodkie niegazowane...a może napoje gazowane typu coca-cola, sprite?
Macie np. coś ulubionego do picia?
Jakie smaki soków lubicie pić najchętniej?
Ja lubie mineralną niegazowaną oraz soki: pomarańczowy i z czarnej porzeczki...uwielbiam też soki z owoców egzotycznych...i sok pt. 'multiwitamina'
napoje typu coca-cola też mogą być ale ograniczam ich picie
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Dołączyła 247 dni temu Posty: 2556 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-02, 17:17
ja staram sie pic duzo wody mineralnej szczegolnie w upalne dni...
bardzo lubie mineralna niegazaowana... ale z racji tego z p. woli gazowana to przerzucilam sie na nia... i nawet mi smakuje
jesli chodzi o soki to wrecz uwielbiam pomaranczowy... moge pic litrami... lubie tez o smaku jablka badz winogrona ale pomaranczowy pije znacznie czescie.. do tego kostka lodu i mniam
jesli chodzi o cole pepsi czy sprite to tak wypije... i nawet lubie.. szczegolnie pepsi z lodem jak jest upal.. ale z wiadomych wzgledow staram sie ograniczac ich spozycie..
obecnie pije nawiecj wody mineralnej
lubię też czystą mineralną gazowaną.
soki jak najbardziej tak - pomarańczowy, porzeczkowy, bananowy.
pepsi, sprite itp też lubię, choć staram się nie pić nagminnie.
a ja najczesciej pije wode niegazowana i sok(najlepiej bananowy), nie lubie natomiast kawy ani nawet herbaty (no czasem tylko capuccino, ale to naprawde musze miec ochote)
oj kawusia z mleczkiem i 2 łyżeczkami cukru z rana to zbawienie dla mnie a w środku dnia też dobra w sumie to z całej listy to tylko wody niegazowanej nie pijam (jeżeli już to żywiec cytrynowy- ina mi nie podchodzi), gazowanej zresztą też nie... soki też sporadycznie, więc zostaje kawa i herbata... z tego wolę kawe i to zaznaczyłąm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum