Jewel napisał/a:
"Ostatnio pijam Nescafe Frappe to jest kawa mrożona z mlekiem mm pycha"
To prawda ta kawa jest przepyszna zwłaszcza gdy jest bardzo gorąco
Ja zaczynam dzień od herbaty owocowej ale jak tylko przychodzę do pracy to piję kawkę
Codziennie piję jedną lub dwie a czasami i trzy kawki dziennie - ale tylko rozpuszczalne pije w mleczkiem
kaweczka na zimno!
2 kostki lodu zmiksowac z mlekiem i zalać tym kawke.
Ale że nie każda to zniesie to najlepiej REKLAMA zalać.Ten to się wszystkim "zalewa"
Jak dla mnie to bomba!
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-05-06, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
To prawda.Najlepiej smakuje w wakacje podana przez jakiegoś przystojniaka na taras w pełnym słońcu! Ehh...Już mi tęskno do cieplejszych dni.
Teraz w zimne jeszcze poranki to zalewam REKLAMA z cynamonem. W pracy mam 15 st z rana i taki z lodem specyfik to nie jest moje marzenie
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-05-06, 08:49, w całości zmieniany 1 raz
Ja piję nałogowo wodę gazowaną,na drugim miejscu herbata a potem soki.
Kawy nie pijam wcale (sporadycznie się zdarzy) i za wodą niegazowaną nie przepadam
widzę, że jeżeli chodzi o pisanie nazwy kawy to nie jest to mile widziane?Ok poprawiam się.
Ale z 2 strony to powinni mi płacić za zaangażowanie w reklamowanie kaw wszelakiej maści (nazw nie wymienię) i cukierków typu...(no takie zwierze co daje mleko) bo kto mnie zna ten kojarzy głównie z tym
Sorki Madzia!
Widzę że trzymasz rękę na pulsie
Ja piję kawke czarną parzoną a herbatke tylko CZERWONĄ Na poczatku nie mogła mi przejsc przez gardło taka sie wydawała wstrętna a teraz jest pyszna i wage utrzymuje tą samą co najwazniejsze a czasem zrzuce kg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum