Zdecydowanie kawa. Czarna, mocna, bez cukru i żadnych wyrobów mlecznych. I absolutne "nie" kawom rozpuszczalnym! Herbatę pijam tylko raz dziennie, do śniadania. Niby ma być wyciszająco - uspokajająca, ale w pracy to i tak różnie z tym bywa. Co do zwykłych napoi - naprawdę zaspokoić pragnienie mogę tylko wodą mineralną gazowaną lub piwem. Żadna Cola, Pepsi lub soki nie wchodzą w grę.
Jewel napisał/a:
Ja piję kawkę rzadko a nauczyłam się pić w biurze. Tam tylko kawę piją.
Ale oprócz picia tej kawki chyba jeszcze czasami też pracują?
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 521 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-15, 15:11
Cytat:
I podobno jest cholernie niezdrowa
a co teraz jest zdrowe? nic.chyba sama woda mineralna.. chociaz tez nie zawsze, bo kiedys tam oglądałam program władnie na temat wod mineralnych i niektore nie pamietam juz jakie wiem ze miały w sobie skladniki nie zdrowe.Teraz wszystko jest "kwaśne"
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Generalnie preferuję soki i wode niegazowaną. Napójów gazowanych wogóle nie pije.
Kawe czasami, a taką "3 w 1". Herbatki pije różne, najczęściej ziołowe, albo owocowe-wspomagające odchudzanie.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 738 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-17, 21:22
Ja teraz w ogóle nic ciepłego nie mogę pić... Ani kawy ani herbaty. Pozostały mi zimne napoje i właśnie muszę kupić kawę na zimno, bo mi się skończyła, a tak do śniadanka dobra
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 504 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-19, 13:39
Kawa na zimnooooooooo, najlepsza na upały. Ja kupuje Nescafe Frappe, lub Ice Coffy z Krugera (dostepna w 2 smakach), nie wiem czy mogę tak pisac , ale jest dostepna w Makro np
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum