Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5559 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-03-27, 14:55
kawa, czrna i bez cukru z rana, a pozniej zielona herbatka (najlepiej jablkowo gruszkowa )
Wysłany: 2008-03-28, 10:52
a ja uwielbiam zwykła herbatkę z duuuuużą ilością soku malinowego i to najlepiej takiego domowej roboty a sniło mi się dzisiaj, że nigdzie nie mogłam dostać soku malinowego i poszłam na nogach do miasta oddalonego o 40 km po niego no i kupiłam
Informacje: Dołączył: 238 dni temu Posty: 111 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-03-29, 22:41
Kawe uwielbiam ,ale kurcze nie moge i od roku nie pije wogole<ze wzgledow zdrowotnych>.Ale uwielbiam herbate ale tylko czerwona,na duuuuze pragnienie-woda gazowana,dla smaku-soczek pomaranczowy,albo capucino. A i bardzo lubie piwko albo jakis drink po pracy<ale tego nie ma w ankiecie:(>
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 247 dni temu Posty: 627 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-03-29, 23:04
KAWA moja ulubiona to rozpuszczalna z mleczkiem w dużych ilościach ,herbatkę lubię ale gdyby jej nie było to jakoś bym to przeżyła a bez kawy byłoby mi ciężko .Na upały tylko woda niegazowana .
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 230 dni temu Posty: 2907 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-05, 12:30
Wszystko! Kawka- najlepiej rozpuszczałka, gorzka ale z odrobinką mleka, czasem zaszaleję i robię rozpuszczalną, na to bita śmietana i posypuję różnymi cudami- albo kakao, albo cynamon, czasem zwykłą inką. Jeśli parzona to najlepiej waniliowa..
Herbatka najlepiej earl grey z cukrem i mlekiem, albo wspomniany wcześniej grzaniec. Bardzo dobry i faktycznie co nieco alkoholu w niem jest.
No ale jeśli miałabym wybierać to jednak zdecydowanie KAWA!!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6224 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-04-07, 08:25
Ja np. nie moge zrozumiec wiekszosci spoleczenstwa ktora ni epotrafi zaczac dnia bez kawy
KAWA jest niedobra gorzka i po nie ma sie niesmak w ustach...
Zdecydowanie jestem za herbata !!!!
ewentualnie raz od wielkiego dzwonu w jakiejs kawiarni moge skusic sie na late maciato ale to naprawde rzadko
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum