Tak się właśnie zastanawiam jaki napój preferujecie?? ja na przykład lubie i jedno i drugie ale jeśli chodzi o smak to kawa z mlekiem i cukrem rozpuszczalna lub capuccino
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2007-07-03, 21:58
kawe pijam z rana , ale nie codziennie.. w domu zadko- czesciej w pracy.generalnie to pijam duzo wody mineralnej, coli... soki mniej...herbata? pijam , ale tylko do kolacji lub w zimie, zeby sie rozgrzać
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 367 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-07-04, 09:15
A ja kawy w ogóle nie pijam... nie lubię i tyle. Nawet cappucino mi nie podchodzi...
Za to jak najbardziej lubię herbatę, piję kilka razy dziennie. Na zimno (na ochłodę z kostkami lodu) i na ciepło (rozgrzewa).
Kawka codziennie rano do sniadania żeby się rozbudzić z tym, że ja piję tylko rozpuszczalną, a do tego pół kubka mleka, więc nie wiem czy można to nazwać kawą, hihi a herbata baaaardzo rzadko, najczęciej to piję przegotowaną wode.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-04, 10:24
Ja piję kawkę rzadko a nauczyłam się pić w biurze. Tam tylko kawę piją. Uwielbiam za to soki (bananowy, pomarańczowy, porzeczkowy no i oczywiście pomidorowy), nie lubię wody gazowanej i niegazowanej- ogólnie nie lubię smaku wody.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Ja wolę wode niegazowaną z tych propozycji które sa podane, ależ i równiez wypijam coraz częściej kawy No ale mwode to bardziej wolę, bywa ze i 3 litry dziennie wypijam
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
a ja jestem miłośniczką herbaty latem mniej, ale zimą, to po 5 kubków dziennie piję najchętniej zwykłą z cytryną, ale wszystkie owocowe są również mile widziane teraz częściej Ice Tea z lodem. Przy śniadanku kawka, ale podobna jaką pije Magdaru
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-04, 18:03
zdecydowanie kawunia, już bez niej nie potrafię funkcjonować i gdyby nie to, że wypłukuje magnez i że trzeba ograniczyć jej spożycie w ciągu dnia- to piłabym ja cały czas. a herbatke tez wciskam, bo cos trzeba pic, tylko nie lubie owocowych
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 331 dni temu Posty: 108 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-09, 16:54
zdecydowanie herbate chodzimy z kolezankami do takiej fajnej herbaciarni ktora ma taki orientalny klimat sa tam cudne herbaty...;)kawy nie lubie chyba , ze irish cafe
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-11, 21:57
ja nie cierpie kawy...zreszta ona mi nic nie daje...moge wmusic w siebie 4 i pijac ostatnią zasnąć soki uwielbiam, ale te kupne sa strasznie słodzone i tucza za cherbatka przepadam ale zadko mam, czas sobie zrobić wiec z regóły pijam niegazowana wode...czasem jak chce przyszalec to sobie qpie smakową np cytrynowa
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 323 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-13, 12:55
Dla mnie kawa to sama przyjemnosc w lecie tylko kawa. Rozpuszczalna z lodem smietankowym lub waniliowym w środku, robi sie taka pianka mniam...W zimie wiecej herbaty z cytryna lub owocowa, wszystko dobrej jakosci bo napoj jak napoj ale kawa i herbata pierwsza klasa.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 313 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-14, 23:56
oj a ja kawy nie piję nie wiem dlaczego może nie posmakowała mi. najbardziej to lubię ZIELONą herbatę zimną, a latem tylko wodę niegazowaną chyba że czasami jak zechce się iść do sklepu to marchewkowe soki lub z grejpfruta! i nic więcej.
ps. nie na widzę napojów gazowanych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum