Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-17, 11:05
Mnie jakoś specjalnie nawet nie ciągnie do tego filmu, ale pewnie oglądnę go jak wyjdzie już na DVD co do aktorów.... niepotrzebny tam Żmijewski, wkurza mnie to, że biorą go do wszystkich filmów polskich, mam już go po prostu dość
Bardzo chciałabym zobaczyć ten film, bo interesuję się tym tematem. Ale do kina nie mam możliwości się wybrać Będę musiała poczekać, jak będzie dostępny na necie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-17, 14:22
ja bardzo chce isc do kina na ten film i rozmawialam juz ze znajomymi i pojde razem z paczka
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Idę na film z moją klasą Obowiązkowo go musz ezobaczyć- chcę go zobaczyć
[ Dodano: 2007-09-21, 20:17 ]
EDIT: Znaczy miałam dzisiaj na ten film iść ( na premierę), ale tak wyszło, ze klasa się nie zgrala i idziemy w innym termionie.
_________________ " Nie pytaj sie jak
Ja kocham jak ptak. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum