Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 384 dni temu Posty: 2966
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-12-21, 12:01 KATIE HOLMES
Co sadzicie o Katie Holmes Pamietam ja z serialu "Jezioro Marzen", ktorego bylam fanka Teraz gdy czytam w prasie o jej "poczynaniach" i jej meza Toma Cruise to zastanawiam sie co stalo sie z ta aktorka???
A wy drogie panie co o niej myslicie???
Tez kiedys ogladałam jezioro marzeń
Uwazam , że bardzo ładan z niej dziewczyna o córcie tezma ładna a to jak to jest w małzenstwie z Tomem to my nie znamy prawdy tylko oni sami
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 504 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-12-21, 12:34
ja tam nic o niej nie myślę, tez znam ją z jeziora marzeń no i jeszcze grała w takiej jednej komedii ale nie pamietam tytułu Ładna jest chociaz oczy ma takie troszkę dziwne jak buldog siakiś ( tak mi sie zawsze kojarzyły )
Informacje: Dołączyła 551 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-21, 14:53
tez oglądałam jeziorko i tez uwazam ze jest sliczna noo a teraz......jak sie jest w małzenstwie gdzie połówek do sekty nalezy.......ehhh wazne ze jest szczesliwa...a przynajmniej taka sie wydaje
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 538 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-12-30, 19:40
Bardzo ją lubię
Ostatnio oglądałam z nią film na tvn, "Córka prezydenta" czy jakoś tak
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 521 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-01-21, 00:10
A ja Wam powiem, ze jest ladna, jedna z niewielu gwiazd, ktora nie afiszuje sie swoim wygladem, jest w miare naturalna, i zawsze /chyba zawsze/ w miare ladnie ubrana, nie wyzywajaco.
Podoba mi sie ta dziewczyna : )
Tak samo jak np.Sandra Bullock- obie sa naturalne w miarę : )
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum