ja wiem, że przed potencjalnym kacem dobrze zjeść całe opakowanie witaminy C.
A na wyleczenie.... Herbata ale i tak mi za bardzo nie pomaga. Na pewno dużo snu Ale z niecierpliwością czekam na jakieś leki-cud od Was dziewczyny Najbliższy kac czeka mnie jakoś pewnie po urodzinach, więc z chęcią coś wypróbuję
Trzeba zdecydować się na jeden rodzaj alkoholu, nie wolno mieszać ze sobą, na przykład wódki z winem, piwem i wódkami kolorowymi… to może się skończyć fatalnie!
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-16, 14:44
ja prawie zawsze mieszam i fatalnie sie konczy tylko jesli wodka jest kiepska, ciepła albo jesli mieszam z szampanem mieszanie z winem czy piwem mi nie przeszkadza a z wodkami kolorowymi to norma
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-16, 14:56
hehehe w moim przypadku odpada chyba ze chcesz to znowu obejrzec w czasie lub po piciu we mnie wchodza tylko ciasta, schabowy, kurczak i surowki wszelkiego rodzaju kiełbasy, szynki, ogonowki grożą puszczeniem pizzy na lub pod stółem
z tym podkładem pod picie to prawda...moje kochanie zawsze wciąga dobrą kolację zanim gdzieś wychodzimy a na kaca je zupę węgierską na ostro ..... ja bym padła więc pozostaję przy mojej mieszance maślanki z siemieniem lnianym......
Na mdłości przy kacu mi pomaga cola lub mięta z dużą ilością cukru.
Przed imprezą piję jakiegoś energy drinka i zwykle po tym nie mam żadnych dolegliwości na drugi dzień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum