Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 504 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-23, 12:19
A ja osotatnio odkryłam ,,Wołeczka" Halamy, nie przepadam za Halamą ale strasznie mi się spodobał ten skecz, bo jakos mnie rozbraja ta nazwa Wołeczek Zbożowy chyba tez sie wybiore do terapeuty
[ Dodano: 2007-08-23, 13:25 ] Cerrata hehehehe świetne, chyba ten drugi bardziej mi sie podoba ale oba zajebiaszcze
[ Dodano: 2007-08-23, 13:30 ]
Krejzole hehehe
[ Dodano: 2007-08-23, 13:34 ]
hehehehe świetny ten gosciu co ta blondynke udaje hehehehe Majle od spama dostaje hehehehe Doda zajezdza ta blondynka hehehe
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 512 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-23, 21:01
Ja tęż uwielbiam paranienormalnych Mariolkę szczególnie mam taką koleżankę no czysta Mariolka jeszcze podoba mi się skecz z papierosem i terefm czy jakoś tak ale według mnie najlepszy kabaret to Kabaret moralnego Niepokoju no nikt ich nie przebije a za nimi móje lubelskie Aniu mru mru
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 512 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-28, 19:00
Nie no naprawdę jest uroczy ale tak na poważnie to uwielbiam głos Roberta Górskiego, no tak mi się podoba ale wszystkie ich skecze są super, no i z Ani mru mru Michała uwielbiam tego wyższego co takie śmieszne miny robi kiedys u nas w szkole występowali i była Randka w ciemno z Gienkiem a tego drugiego kiedys na ulicy z koleżanką mijałyśmy z dziewczyną czy żoną szedł fajnie tak spotkac kogoś sławnego na ulicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum