Co sadzicie o tej aktorce? Jest to aktorka tzw młodego pokolenia . Gra często w komediach romantycznych( np . Książe i ja,Zakochana złośnica czy W rytmie Hip-hopu), a kobiety np . ja lubia czasem taki filmik obejrzeć , wiec moze i wy widziałyscie i macie o niej jakieś zdanie.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 95 dni temu Posty: 836 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-10-07, 01:54
A właśnie mi się wydaje, że ma coś charakterystycznego ładnego w swoim wyglądzie, ale zależy też jaka fryzura, jeśli chodzi o jej aktorstwo to jakoś nie przepadam za nią pod tym względem.
Hmm jesli chodzi o filmy w których grala ... no fajne niby, ale co z tego jak ja meczylam sie sluchajac Julii i patrzac na nią?
Irytuje mnie , sama nie wiem czemu.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 58 dni temu Posty: 1120 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-12, 14:56
ja tam ją lubię,najbardziej z Zakochanej złośnicy i W rytmie hip-hopu
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 58 dni temu Posty: 1120 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-12, 15:09
i taka naturalna...swoja dziołcha
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum