ale rzadko kiedy wiedzą, w którym miejscy powiedziec "stop, dziękuje".
Świete slowa.... wiekszosc dziewczyn uwaza, a bo jak wypije bede odwazniejsza, bardziej sie spodobam... a taka prawda ze faceci sie posmieja, wykorzystaja niejednokrotnie taka, a na drugi dzien wysmieja ....
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-16, 10:17
Ja coraz częsciej spotykam młode i gniewne dziewczyny które upijaja sie już w wieku 14 lat!!;/ Twierdzą, że po tym czują się bardziej dorosłe i bardziej doceniane szok
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 2984 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-16, 10:41
ehhh ....ja wypijam jedno piwko jezeli gdzies ide gdzie beda pic i mi styka nie jestem ani pijana ani trzezwa, jestem lekko scieta wtedy jeszcze kontaktuje i idzie sie ze mna dogadac ale wiecej niz jedno nie wypije bo zle na mnie dziala alkohol...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-09-04, 13:40
Teoretycznie nie mam nic przeciwko , każdy odpowiada sam za siebie.
Praktycznie , kiedy widze małolaty pijane , naćpane na ulicy to nie umiem tego zrozumieć.
One zamiast się schować , siedzieć w jednym miejscu to panoszą się i pokazują jakie są "dorosłe".
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 95 dni temu Posty: 836 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-04, 13:56
No tak bo inteligentne czy rozsądne dziewczyny są przecież nudne i są stworzone do macierzyństwa ; ]
Jak ktoś się może później dziwić, że niektóre dziewczyny są gorsze od facetów, albo że niektóre boją się przechodzić obok innych, no ale co tam mężczyźni wolą przecież kobietę, której można postawić alkohol, bo wtedy czują się bardziej męscy.
Koszmar! Owszem ja pamietam jak się piło piwo na dyskotece, ale miało się szacunek dla samej siebie i na tym jednym piwie się skończyło. Ale pamiętam jak dziewczyny aż się zataczały, a nawet buty gubiły - więc uważam że to zachowanie dziecinne. Bo dorosła kobieta nie robi z siebie takiego pośmiewiska.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 102 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-07, 22:23
pić kobieta powinna zawsze kulturalnie, lampka wina czy szampana, a może kolorowy drink czy piwko, jednak powinno się znać swój umiar, ta myślę. można się napić dla towarzystwa, czy podasz imprezy, jednak pijana kobieta to coś strasznego,nie wspomnę już o małolatach. jest takie zdanie : że pijana panna młoda to najgorsze wesele na jakim się było, a ja myślę że to nie tylko o weselu tak powinno się mówić.
EveC zgadzam się w zupełności. Trzeba mieć umiar. Irytują mnie kobiety/dziewczyny, nie tylko nastolatki, kiedy "chleją" z facetami ile wlezie i się z tego chełpią, myślą, że nie wiadomo kim są (myślą przy tym , że są strasznie lubiane). Jeszcze to zniosę jak ktoś to lubi (chociaż to już mi pachnie alkoholizmem), ale niecierpię jak ktoś gra, udaje, pije tylko żeby zdobyć innych sympatię. Przy tym robi się taki sztuczny, bleh.
Informacje: Dołączył: 77 dni temu Posty: 295 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-01, 08:40
ale są dziewczyny, które piją równo z facetami i trzymają się bardzo dobrze Wtedy nie widzę problemu...Niektóre to niejednego kolesia są w stanie nawet przepić ale jak jest np kilkudniowa impreza to lepsza taka dziewczyna w druzynie niz taka ktora wypije jedno piwo i nic więcej
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum