Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 124 dni temu Posty: 81 Skąd: california (:
Profil: Imię: Katie
Włosy: Brąz
Partner: Mr. O
Wysłany: 2008-08-05, 19:30
A mnie juz nic nie zdziwi. Brak słów ; ]
Zależy od charakteru i silnej woli. I rozumowania.
Bo tylko gówniarz rozumuje w ten sposob, że jak sie nawali w trzy du*y to jest wtedy fajny, oryginalny i super. A jak rzyga to w ogóle juz jest dorosły. I jak rzyga też sie na pewno podoba płci przeciwnej, bez żadnych wątpliwości!
Zresztą mnie to wsio ryba.
Piję jedno piwo na tydzień. Za duży problem alkoholowy w rodzinie był, a nie chce isc tą drogą.
A moje dziecko (w przyszlości )? Też jak najdalej. Chociaż teraz rodzice i tak nie mają nic do gadania.
_________________ When you kill for money there are no rules.
ERROR 404
The future starts today, not tomorrow.
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 2984 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-05, 23:50
eee...ja sie czasami napije...ale znam umiar i nie robie glupstw po pijaku... jeszcze nie zdarzylo mi sie upic zebym az sie podniesc nie mogla wiec jest ok wole czasami sie napic niz myslec o zlym i sie ciagle dolowac i myslec o tym co by bylo jak bym sobie zycie odebrala...ostatnio miewam czesto takie cos niestety
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 124 dni temu Posty: 81 Skąd: california (:
Profil: Imię: Katie
Włosy: Brąz
Partner: Mr. O
Wysłany: 2008-08-06, 17:53
wiesz, niektorzy nie potrafią sobie radzić z problemami, bo są słabi psychicznie albo są sami.
i dowiedz się co to jest emo i czy jest coś takiego jak dzieci emo, tak na początek, zanim zaczniesz operować takim słownictwem
_________________ When you kill for money there are no rules.
ERROR 404
The future starts today, not tomorrow.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3446
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-06, 20:58
Ja jestem slaba psychicznie... Ale zeby sie upic to chyba tylko raz i to tak ze od razu chce mi sie spac i umiem chodzic na nogach. Wogole pije alkohol(okazyjnie) od jakiegos roku, kiedys ani kropelki taka bylam uparta.
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 144 dni temu Posty: 2984 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-06, 22:03
Olciiia, ehhh... nie umiem jakos inaczej odreagowac najgorsze jest to ze nie chcem ukrywac tego przed moim D... wolalabym zeby wiedzial...ale boje sie ze bedzie baaardzo zly ze przed nim cos ukrywam
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 524 dni temu Posty: 11238 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-08-07, 14:18
formoney napisał/a:
wiesz, niektorzy nie potrafią sobie radzić z problemami, bo są słabi psychicznie albo są sami.
i dowiedz się co to jest emo i czy jest coś takiego jak dzieci emo, tak na początek, zanim zaczniesz operować takim słownictwem
kochanieńka chciałabym zauważyć, ze koleżanka krówka w tym samym momecie pisze o tym, że jest wesoła i wielce zakochana a w innym temacie, że topi smutki w alkoholu
kot_czpiot napisał/a:
I taka małą dygresja na śniadanie, nie wyrażająca oceny ani poparcia.
"Jeśli alkohol jest, to po coś"
jeśli mózg jest to po coś, zacznij go używać, będzie nam wszystkim łatwiej
malenka, a nawet nie zaczynaj, przeca to jak do sciany , a szkoda
I taka małą dygresja na śniadanie, nie wyrażająca oceny ani poparcia.
"Jeśli alkohol jest, to po coś"
jeśli mózg jest to po coś, zacznij go używać, będzie nam wszystkim łatwiej
malenka, a nawet nie zaczynaj, przeca to jak do sciany , a szkoda[/quote]
I takim to oto prostym sposobem doszłaś do wniosku - oczywiście używając mózgu - że wszystko jest po coś... więc używajmy tego wszystkiego z rozmysłem, z umiarem i w dobrym celu.
Zamiast próbować się wywyższać na forum i błyskać inteligencją zajmijmy się czymś pożytecznym.
Z paplaniny na forum nic nie wynika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum