Dorotea, dzieki kochana,ale musze wam powiedziec,ze tak od kilku dni ulewa mi sie coraz mniej no i ciagle z nim spimy,bo sie dalej boimy ale jest coraz lepiej
smerfetkahh, Wasz synek pięknie rośnie-podziwiam Wasze zdjęcia na NK. Każda mama martwi się o swoje maleństwa i wcale Ci się nie dziwię. Lekarze mają setki pacjentów dlatego się nie przejmują tak jak mamy które mają 1,2 dzieci. Trzymaj tak dalej!!! A Mike przesłodki jest!!!
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 420 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-14, 12:55
ROSZPUNKO UFFFFFFFFFFFFFF
Dobrze, że z maluszkiem lepiej.
Ja to jeśli chodzi o dzieci to panikara jestem.
Kiedyś spał u mnie mój bratanek to co chwilę się budziłam w nocy i sprawdzałam czy oddycha
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 425 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-15, 14:23
Tak- zwłaszcza jak to jest czyjś dzieciulek powierzony w naszą opiekę to ja przynajmniej już w ogóle się stresuję. Chociaż nie wiem jak będzie jak będą miała swojego dzieciulka, ale pewnie też będę panikowała Takie już są te mamy co:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum