Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 538 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-01-02, 21:23
Śliczne dziewczynki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
A u nas...hmm moze byc,maly ciagle mi wymiotuje po mleku okropnie mu sie ulewa,pytalam kolezanek mowia,ze tez tak niby mialay,ale ja tam nie wiem-dla mnie jest to dziwne
Jest juz taki duzy ciuszki zakladam juz na 68 sam sie juz bawi,dotyka zabawki,potrafi nieraz godzine lezec w lozeczku i patrzec sie na pozytywke albo wlacze mu muzyczke i sobie slucha wtedy mam chwilke i moge sie zajac czys innym czyli forum
Jutro idziemy do lekarza na badanie4 ciekawe co powie mi o tej glowce,kolezanka mowi,ze jej corcie na gimnastyke zapisali-ciekawe
A ogolnie to cale noce mi spi jak go poloze po 23.oo to budzi sie kolo 7.00 na mleko i spi dalej do 10,11 takze mam super.
A ogolnie to cale noce mi spi jak go poloze po 23.oo to budzi sie kolo 7.00 na mleko i spi dalej do 10,11 takze mam super
Ale słodziaczek!!!
Super że noce macie przespane A co do ulewania to dzieci tak nieraz mają niestety.Ale jesli prawidłowo przybiera na wadze to chyba nie ma się o co martwić. Jutro pogadaj z lekarzem i zdaj nam relacje
Wszystko oki maly ma juz 6,5kg mierzy 62 cm.
Kazala mi kupic inne mleko,bo moze to co mam jest malo pozywne ja mam takie od porodu a teraz mam kupic milupa1.Ale ogolnie jest zdrowy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 504 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-17, 23:41
smerfetkahh napisał/a:
Wszystko oki maly ma juz 6,5kg mierzy 62 cm.
Kazala mi kupic inne mleko,bo moze to co mam jest malo pozywne ja mam takie od porodu a teraz mam kupic milupa1.Ale ogolnie jest zdrowy
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 388 dni temu Posty: 2377 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-01-18, 11:36
smerfetkahh, a jakiego mleka do tej pory używałaś? ja używałam NAN. i to zawsze ten z kleikiem bo mój mały był strasznym żarłoczkiem i na zwykłym się nie najadał
_________________ Czasem łzy rozświetlą świat, w którym nikt nie chce cię znać...
Ja uzywalam z milupy,ale od tygodnia uzywam z NAN i tek samo mu sie ulewa,juz nie mam sily,przebieram go po 6,7 razy dziennie a lekarz mowi,ze dopoki przybiera na wadze jest wporzadku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum