Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-17, 21:14
ja nie mowie ze nie ale to nie jest sposób na to to tak jak granie w totka masz 50 do 50% szans ze sie wzbogacisz sa metody na to zeby obliczyc które cyfry prawdopodobnie padną w nastepnym losowaniu i zwieksza to szanbse wygranej lecz jej nie gwarantuje wiec kupujac taki wzór lub juz wnawet wyliczone cyfry od jakiegos speca nie mozemy nazwac tego sposobem na szybkie wzbogacenie sie bo mimo ze mamy wieksze szanse od innych to jednak dalej nie sa one zbyt duze a na pewno nie 100% tu jest tak samo
chciałabym w to uwierzyć i chciałabym, żeby to planowanie się sprawdziło. ale jakoś nie mam przekonania. bałabym się, że będę planowała jedno, nastawię się, a wyjdzie to drugie. to już chyba lepiej nic nie kombinować i co ma być to będzie.
Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-18, 08:45
madzia napisał/a:
Ogolnie mowiac na dziewczynke trzeba sie sexic przed owu...na chlopca w dzien owu i po i ja sie tego trzymam-wydaje mi sie wiarygodne.
to jest prawda koleżanka chciała córeczkę i ma i własnie tej zasady się trzymała
Jewelku co do X i Y to chodzi o chromosomy X są żeńskie a Y męskie, no i jak połaczą się 2 X to jest dziewczynka a jak X i Y to chłopiec chyba nic nie pokręciłam, tak mi się cos z biologii kojarzy
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 514 dni temu Posty: 4939 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-12-18, 09:48
Nie pokrecilas
Płeć uzależniona jest od chromosomów płciowych. Komórki rozrodcze zawierają po jednym z nich: komórka jajowa ma zawsze chromosom X, plemniki zaś X lub Y. Gdy w chwili zapłodnienia z komórką jajową połączy się plemnik zawierający chromosom X (powstaje para XX), na świat przyjdzie dziewczynka, a jeśli plemnik z chromosomem Y (czyli będzie XY), urodzi się chłopiec.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 301 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-18, 15:23
Magdaru napisał/a:
calineczka napisał/a:
To chyba dobre jesli chcemy kolejne dziecko bo przy pierwszym to chyba nie jest takie istotne czy chlopak czy dziewczyna....
zgadza się ta moja koleżanka właśnie pierwszego miała chłopca, a przy drugim chcieli dziewczynkę i właśnie tym sposobem planowali i się udało
Czyli są jednak dobre metody i sprawdzają się one!? no ale np: czy dieta musi przy tym być odpowiednia, czy nie? bo słyszałam, że diety też swoje robią..
Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-18, 16:48
ja o diecie w życiu nic nie słyszałam, znaczy nie w tym znaczeniu hehe
i nie wydaje mi się, żeby miała cokolwiek wspólnego z płcią dzidziusia bo w sumie co ma piernik do wiatraka ? wychodziłoby na to, że jak bedziemy jeść więcej czegoś tam co ma niby "słuzyć powstaniu" chłopca to i nam płeć powinna się zmienić dla mnie bez sensu
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 301 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-18, 16:53
Magdaru napisał/a:
ja o diecie w życiu nic nie słyszałam, znaczy nie w tym znaczeniu hehe
i nie wydaje mi się, żeby miała cokolwiek wspólnego z płcią dzidziusia bo w sumie co ma piernik do wiatraka ? wychodziłoby na to, że jak bedziemy jeść więcej czegoś tam co ma niby "słuzyć powstaniu" chłopca to i nam płeć powinna się zmienić dla mnie bez sensu
dla mnie też ja tylko piszę to, co słyszałam od innych kobiet, że to niby też pomaga... i same w to wierzą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum