Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 416 dni temu Posty: 88 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-11-06, 20:04
Magdaru jesli moge ci cos polecic to mowie ci wyprobuj Tabcin. na mnie swietnie dziala przedewszystkim szybko czujesz pierwsza ulge w takich typowich objawach grypy katar tak ci nie cieknie z nosa i mozesz funkcjonowac w ciagu dnia:) ja musze chodzic na uczelnie i dzieki tabcinowi trzymalam sie na nogach i nie lykasz garsci lekow bo i po co:)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 538 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-06, 20:19
koniczynka napisał/a:
Magdaru jesli moge ci cos polecic to mowie ci wyprobuj Tabcin
Albo Gripex i nie daj się grypie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 551 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 21:26
dzięki dziewczyny za rady w domu miałam akurat coldrex i rutinoscorbin, to póki co tym się ratuję, a na katar - acatar w tabletkach fakt, że wszystko mi się kończy, to wypróbuje coś nowego
Informacje: Dołączyła 527 dni temu Posty: 2438 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 22:00
Cóż, ja też będę sie musiała wzmacniać jakimiś witaminkami
U mnie to normalne, ze mi krew z nosa leci jak mam organizm osłabiony
Na wakacjach, jak miałam zapalenie uszu to krew z nosa tez mi towarzyszyła. A teraz znów się zaczyna. To pewnie będę godzinami przesiadywać w łazience z tamponem w nosie.
Moż emacie coś sprawdzonego. Jak się nie mylę to witamina K ?
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Profil:
Wysłany: 2007-11-07, 09:02
Nudna Babko na wzmocnienie naczyń krwionośnych jest rutinoscorbin też bierz sobie po 2-3 tabl. dziennie, to wzmocnisz naczynka, a przy okazji troche ochronisz się przed przeziębieniami
Profil:
Wysłany: 2007-11-07, 19:30
no rzeczywiście dziwnie, bo one wszystkie są na paracetamolu, wit. C i jakimś środku przeciwhistaminowym, czyli obkurczającym naczynka w nosie i niby ma to pomóc przy katarze jedynie ten ostatni składnik czasem sie różni i tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum