Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 326 dni temu Posty: 307 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2007-11-05, 16:10
ostatnio u Nas w domku panuje dziwny wirus. łapie wszystkich po kolei. na początku dziewięciomiesieczna córeczka znajomych z którymi mieszkamy była chora.teraz czuje sie lepiej ale jeszcze czasami pokasłuje.nastepnie poszło na jej rodziców.niedawno przeszło na mojego Jarka-ciagle boli go żołądek a jednego dnia miał bardzo wysoką temperature. w tej chwili obaj faceci narzekają na żołądek i brak sił-chodzą cały czas wymęczeni.juz nie wiem co moze pomóc.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 405 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-05, 18:09
katty727 napisał/a:
Jarka-ciagle boli go żołądek a jednego dnia miał bardzo wysoką temperature. w tej chwili obaj faceci narzekają na żołądek i brak sił-chodzą cały czas wymęczeni
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-06, 13:58
Cytat:
najgorsze jest to ze żadne leki nie pomagaja
Dokładnie, ja mam właśnie jelitówkę
I jak byłam wczoraj u lekarza, to żadnych leków mi nie przepisał, bo powiedział, że po 3 dniach powinno samo przejść, lecz gdyby tak nie było to mam się ponownie zgłosić...
Bo leki nic nie dadzą, jak np weźmie się je a po chwili pójdzie się do wc i
I powiedział mi, że mam jeść i pić to co zawsze i mam się nie głodzić i zarówno nie zmuszać do jedzenia
Panuje teraz jakiś wirus tej jelitówki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-06, 19:47
Magdaru napisał/a:
na takie dolegliwości coca-cola
Coca-cola?? Mama mi właśnie zabroniła jej pić i mi zabrała butelke
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum