Coś strasznego nie dosłyszeć........... mam nadzieje ze to minie i juz niedługo będe słyszała normalnie
tak rozumiem Cie doskonale jakoś tak w zeszłym roku za każdym przeziębieniem ucho się zatykało okropne uczucie.Ja co prawda antybiotyku nie brałam ale kropelki pomogły może nie od razu ale pomogły
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 406 dni temu Posty: 8709 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-10-27, 18:12
no mnie już gardło boli...
chociaż katar i chrypę mam od kilku lat.. nie wyleczone zapalenie oskrzeli i silne zapalnie gardła, również nie wyleczone...
ten typ tak ma
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 299 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-10-29, 11:14
uuuu to nie dobrze kuruj sie bo zapalenie ucha to nie mila sprawa. dobre leki to jedna sprawa szybko wylecza ale najlepszym lekiem jest zawsze profliaktyka czyli ciepla czapka szalik i dobra kurtka
Wysłany: 2007-10-29, 19:20
no ja się ciepło ubieram tylko jak Radzio zdawał to prawko to ja na niego czekałam.. jeszcze wcześniej na jego jazdach byliśmy.. zimno był bardzo i deszczowo, a ja czekałam na zimnie.. opatulona szalikami, kapturami itd.. ale i tak przemarzłam
Wysłany: 2007-10-29, 21:59
ojej sporo tych lekow bierzesz ja staram sie jednak oszczedzac moja watrobe i portfel i kupuje jeden lek ktory dziala na te wszyskie rzeczy ktore wymienilas ostatnio biore tabcin i jestem zadowolona z jego skutecznosci:)
Wysłany: 2007-11-03, 16:44
niom to prawda za duzo tego na szczescie nie bierzesz bo i po co ladowac w siebie garsc roznych lekow trzy razy dziennie przeraza mnie to wiec im mniej tym lepiej najlepiej...wszystko w jednym:)
Wysłany: 2007-11-03, 20:34
hehe
już się wyleczyłam, ale 'wyłazi' ze mnie to wszystko teraz.. że tak zacznę o brzydkich rzeczach mówić.. flegma i smarki
ale czuję się już jak .. chmurka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum