teraz sie przenioslo na roszpunke - normalnie wirus jakis
No dokładnie! Zdrowe dziewczyny-uważajcie na wirus forumowy!!! tuptunio, Ninka, Anija, Martha, dzięki Gardło wciąż boli,coś tak jakoś czuje jakby jakaś gula mi w nim stała. A najgorsze że suchy kaszel się pojawił i gardło przy nim chce mi wyrwać............Koszmar!!! Nici z walentynkowego seksiku!!! Nawet buzi nie będzie żebym D. nie zaraziła
calineczka, bardzo dużo ludzi teraz choruje,przychodnie pełne. Podobno to wina pogody bo nie było porządnego mrozu który by te wszystkie paskudne bakterie i wirusy zmroził.
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-09, 16:24
koniczynka tak bywa ja jak pracowałam to cały czas zdrowa byłam a jak trafiało mi sie pare dni wolnego to jak na zawołanie...dzien przed tym wolnym mnie łamało na wszystkie strony juz
ZDRÓWKA ŻYCZĘ
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 214 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2008-03-09, 21:41
dzieki kochana, i wspolczuje pecha ja wyszlam dzis na dwor bo pogoda mnie skusila ale to chyba nie byl dobry pomysl bo teraz znowu czuje sie zle i mnie lamie...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-10, 09:27
Mi już został katar, obylo sie tym razem bez lekarza
koniczynka, zdrówka życzę
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-03-10, 15:35
dziekuje bardzo a ja kuruje sie tez poki co bez lekarza...biore reklama od dwoch dni, wyleguje sie przed tv i popijam goraca zielona herbate...i siedze na forum oczywiscie ale przedewszystkim czuje sie o wiele lepiej jak zaczelam sie leczyc katar mniejszy bol glowy opanowany
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2008-03-11, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-11, 11:51
Koniczynko szybko zdrowiej.
Ja jestem chora od środy i mimo brania antybiotyku, gripexu max i innych specyfików poprawy nie ma
Gardło czerowne jak nie wiem co, flegma w oskrzelach, kaszel i oczywiście brak gorączki. Ja zawsze choruję bezgorączkowo i dlatego tak to długo u mnie trwa.Organizm się nie broni
Problem jest też taki, że chodzę do pracy i to takie moje chorowanie
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Wysłany: 2008-03-11, 22:01
hmmm...bez goraczkowo...to rzeczywiscie kiepsko bo organizm sam kiepsko sobie radzi z walka , no nie wiem ja biore reklama moze pomoze bo ma szybkie dzialanie a skoro musisz chodzic do pracy to moze warto pomoc organizmowi
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2008-03-11, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Dorotea, wiesz, wiesz a koniczynka już nie pierwszy raz poleca jedno i to samo a nie na każdego działa 1 lek na nią "niby działa" ten o którym pisze w każdym poście, a widziałaś może wypowiedzi koniczynki w innym temacie ? pewnie nie, bo ona pisze tylko tutaj, żeby ten lek reklamować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum