princess, czyżby kolejny rok gdzie nie będę miała sie w co ubrać i zostanę przy swoich golfikach bo nie lubię ciepłych kamizelek ani niczego tego typu podobnego, sukienka tez do mnie nie mówi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 699 dni temu Posty: 1
Profil: Imię: Malwinka
Wzrost: 170 cm
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-31, 23:38
A dla mnie jak najbardziej. Szarości a zarazem mocne kolory takie jak fiolet. Krata i wyraziste koronki... Kamizelki itp... a przede wszystkim moje ukochane torebki kopertówki ogólnie stroje podkreślające kobiece sylwetki no najmniej jedynie przemawiają do mnie np marynarki mocno podkreślające ramiona na styl lat 80'... Ale ogólnie jestem jak najbardziej za
_________________ Dążenie do perfekcji..... Wygórowana ambicja... Akceptacja??
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-01, 10:57
takie to szare wszystko i smutne:( ale 2 zestawy mogą być
Wysłany: 2008-09-01, 10:59
niektóre połączenia są ok
ale ogólnie poszczególne ciuchy są dobre, mi się podobają ale np części bym nie założyła
a część mi sie nie podoba
ale mówię, pojedynczo, bo w połączeniach jest dopsz
kolory zbyt smutne i szare. jesienią trzeba by się trochę ożywić fasony mi się podobają, duże paski podkreślające sylwetkę ale to nie dla mnie i tak w tym sezonie
Informacje: Dołączyła 732 dni temu Posty: 5935 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-08, 19:58
Kolory faktycznie takie nijakie. Czy to w słońce, czy w deszcz - i tak wygląda się szaro... A z pojedynczych rzeczy również mi się nic nie podoba Nie trafili tym razem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum