_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Dołączyła 740 dni temu Posty: 1979 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-11-03, 08:54
1 sweterek, po domu w sam raz- jestem na tak. 2bluzeczka, wyjście z przyjaciółkami na kawę itp.- jestem na tak. 3bluzeczka, piżamkowata bluzeczka licealistki- jestem na nie. 4bluzeczka, jak na moje oko dla kobiety ciężarnej- jestem na nie. 5bluzka, naprawdę nie wiem gdzie to można ubrać ..- jestem na nie. 6bluzeczka, tandeta z klubu dla pokemonów- jestem na nie 7bluzka, do babci na imieniny lub do kostiumu będzie ok- jestem na nie. 8bluzka, tak jest biała mini lub czarne stringi i komponuje się ' rewelacyjnie '- jestem na nie. 9sweterek, przeciętny na ogródek- jestem na nie. 10jestem na tak. 11bluzka, na sylwestra w okolicznej potupajce- jestem na nie. 12bardzo ładna koszula nocna- jestem na nie. 13dla szalonej gimnazjalistki- jestem na nie. 14akurat na lato, gdzie przeważa sport nadaje się świetnie, ale warunek raczej śniada cera i jestem na tak,ale mówimy o jesieni, więc nie. 15śliczny gorsecik do ślubu- nie 16podoba mi się- jestem na tak. 17ciężko powiedzieć i tak i nie, nie powala mnie ta 17.
Ogólnie ta jesień 2008 nie podoba mi się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum