Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-22, 04:32 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez urządziła domową siłownię za 50 tys. dolarów
Kod:
Pisaliśmy już, jak bardzo Jennifer Lopez przejęła się utratą idealnej sylwetki.
Piosenkarka zatrudniła już znanego trenera, który ma jej pomóc wrócić do formy, ale to nie wszystko.
Gwiazda urządziła domową siłownię za - bagatela - 50 tys. dolarów. Jest teraz na specjalnej diecie zwanej "Fresh Mommy", opartej na jajecznicy, owocach, jogurcie, tuńczyku i drobiu.
- Konsultowała się już z mnóstwem dietetyków i trenerów - mówi informator magazynu In Touch - Chce bezpieczne schudnąć w rekordowym czasie.
kozaczek.pl
ps. za to zdjecie dostale kupe kasy pewnie na ta silownie
[ Dodano: 2008-03-22, 04:34 ]
a tak swoja droga to nie wie o co jej chodzi przeciez slicznie wyglada?Po twarzy wogule nie widac ze wlasnie urodzila BLIZNIAKI
Profil:
Wysłany: 2008-03-22, 14:03
katti, wow super zdjecia niewidzialam ich a i mamusia super wyglada ta kiecka taka obszerna wiec nie widac zeby strasznie przytyla po ciazy jak dla mnie to cala rodzinka slicznie wyglada
Profil:
Wysłany: 2008-03-22, 16:03
Magdaru napisał/a:
śliczną sesję mieli a po J Lo nawet nie widać, ze w ciąży była, albo ją poprzerabiali na zdjęciach
to przez ta kiecke nie widac efektow ubocznych ale podobno ona ma fiola na punkcie swojej figury ( zreszta ja tez po ciazy plakalam przed lustrem ze nie moge w swoje spodnie wlezdz ) i swoja droga to ja latalam z wozkiem po miescie na piechote wszedzie zeby zgubic sadelka a wszyscy sie na mnie gapili jak na idiote
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-22, 16:20
z pudelka "Jennifer Lopez zawsze obsesyjnie dbała o swoje ciało, a w szczególności o słynną, ubezpieczoną na setki tysięcy dolarów, pupę. Dlatego bardzo źle zniosła zmiany w swoim wyglądzie spowodowane ciążą.
Młoda mama bardzo przytyła i teraz chce jak najszybciej wrócić do dawnej sylwetki. Ćwiczenia i dieta nie wystarczają, aby Lopez ponownie wyglądała tak jak przed porodem. Nic straconego, w Hollywood są też inne sposoby na poprawienie urody. Jennifer zamierza przeznaczyć 6 milionów dolarów, które People zapłacił za sesję zdjęciową z jej nowo narodzonymi dziećmi, na osobistego trenera, dietetyka, masażystkę i operacje plastyczne.
Gdy opadły pierwsze emocje związane z narodzinami bliźniąt gwiazda stanęła przed lustrem i stwierdziła, że "nie może na siebie patrzeć". Zanim Jennifer została uznana za ideał piękna, była wyśmiewaną w szkole grubaską. Dawne kompleksy dały znać o sobie i natychmiast doprowadziły Lopez na skraj załamania.
Jest zrozpaczona, że jej ciało nie wygląda już tak jak kiedyś. Zawsze wyśmiewano ją za jej szerokie biodra, ale teraz nabrała tłuszczyku także w innych partach ciała. Ma poważny problem, bo zupełnie przestała się akceptować, a to ma bardzo zły wpływ na całą rodzinę - mówi osoba z otoczenia Jennifer.
Latynoska piosenkarka zatrudniła słynnego trenera gwiazd, Gunnara Petersona, z którym ćwiczy po półtorej godziny dziennie. Taka metoda powrotu do szczupłej figury jest z pewnością lepsza, niż głodówka, jaką stosowała Nicole Richie "
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-26, 17:42
zdjęcie superowe śliczne dzieciaczki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
No napewno jest przerobiona,bo tak sie nie chce pokazac,zreszta ona ma kase wiec szybko schudnie
Sesyjak ladna,ale dzieci podobne do niego no ale mniejmy nadzieje,ze sie zmienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum