W czerwcu mój facet został zwolniony z pracy, był wściekły -szybko znalazł nową -już jak jej szukał mówił, że zupełnie zmienia podejście do pracy. Poszedł do nowej pracy i wtedy zaczęły się kłopoty... najpierw nie wiem czemu zaczął chodzić do solarium -myślałam, że chce mi się podobać -potem zaczął golić włosy pod pachami i skrócił sobie włosy łonowe, żeby w końcu całkowicie się ich pozbyć. W nowej pracy zarabia dużo więcej niż w poprzedniej, ma też sporo czasu dla mnie - kończy o 16 -tylko wieczory piątkowe są przeznaczone na sprawy firmowe -w piatek wychodzi z pracy już o 12 by wrócić na 18. Wszystko byłoby OK, ale kiedyś koleżanka powiedziała mi, że widziała go w większym gronie na basenie - potem poszli na saunę (a na tym basenie do sauny wchodzi się nago). Gdy go spytałam powiedział, że firma zawierała kontrakt ze Szwedami a tam jest taki zwyczaj, że pracownicy chodzą razem do sauny i żebym się nie czepiała. Kiedyś byliśmy na plaży nudystów ale byliśmy razem. Boję się, że ma jakiś romans z kimś z firmy.
Co mam zrobić - co radzicie?
Zaintrygowałas mnie... Tez jestem ciekawa jaka to praca.
Moze wcale nie powinnas sie denerwowac. Po prostu zaczal dbac o siebie, moze podpatrzyl na tej saunie jak inni mezczyzni o siebie dbaja i nie chcial byc gorszy. Mysle ze w innych krajach europejskich, badz USA maja takie zwyczaje, a u nas to jest nowosc.
Narazie sie nie denerwuj tylko, powiedz mu ze ciekawi Cie jego zmiana, i zapytaj co go do niej skloniło.
Informacje: Dołączyła 472 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 18:49
To ja mam dwa pytania... po pierwsze, tak jak poprzedniczki: jaka to praca? Po drugie, a czy zmieniło się jego postępowanie wobec Ciebie? Zmienił się, mniej o Ciebie dba?
Może po prostu szczerze z nim porozmawiaj, sam fakt, że zaczął o siebie dbać jeszcze o niczym nie świadczy - choć z drugiej strony rozumiem, że Cię niepokoi.
Mnie tez chyba by to niepokoiło... hmm.. jak by tak dbał o siebie wcześniej, chodził do solarium itd nie zastanawiałabym się, ale hmm.. no tak od momentu zmiany pracy sie zachowuje... spytaj sie go dlaczego. Własnie tez bardzo ciekawi mnie jaka to praca... i czy zmienił zachowanie w stosunku co do ciebie,,?? nie myśl od razu .że kogoś ma. Poprostu z nim pogadaj.
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
prawda Edytko.. może koleżanki już nie ma... albo poprostu nie ma czasu pisac.. poczekajmy., bez pośpiechu
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Dzięki, ale nadal się denerwuję. Ale od początku. Darek pracuje w 22-osobowym zespole, zajmuje się sprawami marketingu, promocją wizerunku firm, reklamą ich produktów.
W firmie pracują i kobiety i mężczyźni, nie ma wyraźnej przewagi jednej płci.
Napisałam, że kończy o 16 i poświęca mi całkiem dużo czasu, bo w poprzedniej pracy siedział często do 19 a czasem i dłużej, w soboty rano też go nie było. Widziałam jak kiedyś się w to angażował -a widzę jak teraz "luźno" to traktuje. Nie odczułam jakiejś zmiany w stosunku do mnie, nadal mnie przytula, zaprasza do kina, czasem zrobi śniadanie do łóżka. Co do sauny to byłam wściekła - kiedyś dałam się mu namówić na plażę nudystów to teraz mi wypomina, że wtedy nie miałam nic przeciwko temu i że wtedy inne kobiety widziały go nago i nic się nie stało, a teraz się czepiam. Twierdzi, że taki jest zwyczaj w jego firmie, że po udanym kontrakcie pracownicy świętują na bankietach i innych tego typu imprezach. Ale mi nie bardzo się podoba, że jego koleżanki z pracy widziały go całkiem nago i że on patrzył też na nie. W ten piątek znowu idzie na salę grać w siatkówkę. Z jednej strony dobrze bo już zgubił brzuszek, ale ciągle się boję że to idzie za daleko. W domu zaczął robić pompki tylko czy dla mnie czy po to żeby podobać się innym?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 724 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-24, 19:28
agatka, powiedz mu wyraźnie, że nie życzysz sobie, żeby chodził na takie "rozbierane" imprezy. A jak byłby zwyczaj, że chodzi się na wspólne orgie, tez by na nie chodził? dziwne dla mnie takie zachowanie
agatka napisał/a:
kiedyś dałam się mu namówić na plażę nudystów to teraz mi wypomina, że wtedy nie miałam nic przeciwko temu i że wtedy inne kobiety widziały go nago i nic się nie stało, a teraz się czepiam
to powiedz mu, żeby wziął Cię do tej sauny następnym razem - ciekawe jak na to zareaguje...
Rzeczywiście dziwna sytuacja :| Kociak dobrze radzi chociaz znajac zycie to powie ze sa to imprezy , czy jak to nazwac tylko dla pracowników jego firmy i nie mozesz tam pójść razem z nim. Czyli obce kobiety mogą się w tym czasie gapić na Twojego męża a Ty nie
Dla mnie to bardzo bardzo dziwne i podejrzane , czekam na dalszy rozój akcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum