Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
JEGO CHOLERNA PRACA
Autor Wiadomość
agatka 

Informacje:
Dołączyła 395 dni temu

Profil:
Imię: Agata
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Dareczek
Wysłany: 2007-10-22, 23:42   JEGO CHOLERNA PRACA

W czerwcu mój facet został zwolniony z pracy, był wściekły -szybko znalazł nową -już jak jej szukał mówił, że zupełnie zmienia podejście do pracy. Poszedł do nowej pracy i wtedy zaczęły się kłopoty... najpierw nie wiem czemu zaczął chodzić do solarium -myślałam, że chce mi się podobać -potem zaczął golić włosy pod pachami i skrócił sobie włosy łonowe, żeby w końcu całkowicie się ich pozbyć. W nowej pracy zarabia dużo więcej niż w poprzedniej, ma też sporo czasu dla mnie - kończy o 16 -tylko wieczory piątkowe są przeznaczone na sprawy firmowe -w piatek wychodzi z pracy już o 12 by wrócić na 18. Wszystko byłoby OK, ale kiedyś koleżanka powiedziała mi, że widziała go w większym gronie na basenie - potem poszli na saunę (a na tym basenie do sauny wchodzi się nago). Gdy go spytałam powiedział, że firma zawierała kontrakt ze Szwedami a tam jest taki zwyczaj, że pracownicy chodzą razem do sauny i żebym się nie czepiała. Kiedyś byliśmy na plaży nudystów ale byliśmy razem. Boję się, że ma jakiś romans z kimś z firmy.
Co mam zrobić - co radzicie?

REKLAMA

madzia 

Informacje:
Dołączyła 557 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 08:39   

agatka napisał/a:
Poszedł do nowej pracy
a co robi jesli mozna wiedziec? sa tam sami mezczyzni?
agatka napisał/a:
ma też sporo czasu dla mnie - kończy o 16 -tylko
ee no przeciez to normalny czas pracy :-) moj P. tez konczy o 16 ;-) i zawsze kilka minut po, jest juz w domu :-)
agatka napisał/a:
ale kiedyś koleżanka powiedziała mi, że widziała go w większym gronie na basenie - potem poszli na saunę (a na tym basenie do sauny wchodzi się nago)
a czy Ciebie nie informowal ze chodzi na basen i saune? zalezy tez z kim ;-) ale to nie musi oznaczac tez nic zlego.

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 543 dni temu

Profil:
Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-10-23, 11:52   

właśnie a co to za praca?
ze jakieś wyjścia do sauny nago...
normalnie kończy prace :)

NK->Edyta Zamojska-Kraków

Pasjonatka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 14:15   

Zaintrygowałas mnie... Tez jestem ciekawa jaka to praca.
Moze wcale nie powinnas sie denerwowac. Po prostu zaczal dbac o siebie, moze podpatrzyl na tej saunie jak inni mezczyzni o siebie dbaja i nie chcial byc gorszy. Mysle ze w innych krajach europejskich, badz USA maja takie zwyczaje, a u nas to jest nowosc.
Narazie sie nie denerwuj tylko, powiedz mu ze ciekawi Cie jego zmiana, i zapytaj co go do niej skloniło.

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 472 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-23, 18:49   

To ja mam dwa pytania... po pierwsze, tak jak poprzedniczki: jaka to praca? Po drugie, a czy zmieniło się jego postępowanie wobec Ciebie? Zmienił się, mniej o Ciebie dba?

Może po prostu szczerze z nim porozmawiaj, sam fakt, że zaczął o siebie dbać jeszcze o niczym nie świadczy - choć z drugiej strony rozumiem, że Cię niepokoi.

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 453 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..
Wysłany: 2007-10-24, 11:25   

Mnie tez chyba by to niepokoiło... hmm.. jak by tak dbał o siebie wcześniej, chodził do solarium itd nie zastanawiałabym się, ale hmm.. no tak od momentu zmiany pracy sie zachowuje... spytaj sie go dlaczego. Własnie tez bardzo ciekawi mnie jaka to praca... i czy zmienił zachowanie w stosunku co do ciebie,,?? nie myśl od razu .że kogoś ma. Poprostu z nim pogadaj.
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 543 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-24, 11:31   

my tu gadu gadu a autor tematu cicho siedzi... ;/ bezsensu! :evil:

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 453 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..
Wysłany: 2007-10-24, 11:37   

prawda Edytko.. może koleżanki już nie ma... albo poprostu nie ma czasu pisac.. poczekajmy., bez pośpiechu :mrgreen:
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

agatka 

Informacje:
Dołączyła 395 dni temu

Profil:
Imię: Agata
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Partner: Dareczek
Wysłany: 2007-10-24, 17:41   

Dzięki, ale nadal się denerwuję. Ale od początku. Darek pracuje w 22-osobowym zespole, zajmuje się sprawami marketingu, promocją wizerunku firm, reklamą ich produktów.
W firmie pracują i kobiety i mężczyźni, nie ma wyraźnej przewagi jednej płci.
Napisałam, że kończy o 16 i poświęca mi całkiem dużo czasu, bo w poprzedniej pracy siedział często do 19 a czasem i dłużej, w soboty rano też go nie było. Widziałam jak kiedyś się w to angażował -a widzę jak teraz "luźno" to traktuje. Nie odczułam jakiejś zmiany w stosunku do mnie, nadal mnie przytula, zaprasza do kina, czasem zrobi śniadanie do łóżka. Co do sauny to byłam wściekła - kiedyś dałam się mu namówić na plażę nudystów to teraz mi wypomina, że wtedy nie miałam nic przeciwko temu i że wtedy inne kobiety widziały go nago i nic się nie stało, a teraz się czepiam. Twierdzi, że taki jest zwyczaj w jego firmie, że po udanym kontrakcie pracownicy świętują na bankietach i innych tego typu imprezach. Ale mi nie bardzo się podoba, że jego koleżanki z pracy widziały go całkiem nago i że on patrzył też na nie. W ten piątek znowu idzie na salę grać w siatkówkę. Z jednej strony dobrze bo już zgubił brzuszek, ale ciągle się boję że to idzie za daleko. W domu zaczął robić pompki tylko czy dla mnie czy po to żeby podobać się innym?

Kasiula 

Informacje:
Dołączyła 436 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: wystarczy ;)
Włosy: brunetka
Stan: zajęta
Wysłany: 2007-10-24, 17:50   

Taki zwyczaj w firmie, że po udanym kontrakcie pracownicy się rozbierają i zasuwają na golasa do sauny? :shock: Fajne zwyczaje :roll:

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 543 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-24, 19:19   

no to fajne ma zwyczaje... ciekawe czy to prawda chociaż :)
no nie wiem ja bym pewnie w to nie uwierzyła...

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 724 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-24, 19:28   

agatka, powiedz mu wyraźnie, że nie życzysz sobie, żeby chodził na takie "rozbierane" imprezy. A jak byłby zwyczaj, że chodzi się na wspólne orgie, tez by na nie chodził? dziwne dla mnie takie zachowanie :roll:
agatka napisał/a:
kiedyś dałam się mu namówić na plażę nudystów to teraz mi wypomina, że wtedy nie miałam nic przeciwko temu i że wtedy inne kobiety widziały go nago i nic się nie stało, a teraz się czepiam
to powiedz mu, żeby wziął Cię do tej sauny następnym razem - ciekawe jak na to zareaguje...

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 543 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-24, 19:55   

Cytat:
to powiedz mu, żeby wziął Cię do tej sauny następnym razem - ciekawe jak na to zareaguje...

dobre, właśnie co by powiedział? i jaka reakcja by była :)

sylfiaaa 
zakochana :)

Informacje:
Dołączyła 439 dni temu

Profil:
Imię: Sylwia
Stan: zaręczona :)
Partner: Łukaszek
Wysłany: 2007-10-25, 08:16   

Rzeczywiście dziwna sytuacja :| Kociak dobrze radzi chociaz znajac zycie to powie ze sa to imprezy , czy jak to nazwac tylko dla pracowników jego firmy i nie mozesz tam pójść razem z nim. Czyli obce kobiety mogą się w tym czasie gapić na Twojego męża a Ty nie :)
Dla mnie to bardzo bardzo dziwne i podejrzane , czekam na dalszy rozój akcji 8-)

Tatiana 

Informacje:
Dołączyła 518 dni temu

Profil:
Imię: czekolada
Wzrost: 166
Wysłany: 2007-10-25, 08:42   

ja bymsie chyba nie zgodzila aby moj facet tak pracowal;/

Odpowiedz do tematu