Informacje: Dołączył: 103 dni temu Posty: 4 Skąd: czarna laka
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 10:43
Podali w TV. Zresztą to bez znaczenia. Skoro powtarzali test to znaczy że coś było z nim nie tak. Ale jeśli test wyszedł pozytywnie to prawdopodobieństwo że jest to błąd jest praktycznie równe zero. To jest trochę podobnie tak jak z testem ciążowym. Jak zrobisz coś nie tak albo test jest wadliwy, to może nie wykazać, że jesteś w ciąży ale jak już wykaże to nie ma odwołania.
W neewsweku z tego tygodnia jest ta sprawa opisana. I widać wyrażnie, że tam było nieźle namieszane, ja od początku nie wierzyłam, że on to zrobił, a ten artykuł tylko to potwierdza... Przykra sprawa, bo te dowody były baaaardzo naciągane i prawdopodobnie niewinny człowiek został skazany na tak wysoką karę
W neewsweku z tego tygodnia jest ta sprawa opisana. I widać wyrażnie, że tam było nieźle namieszane, ja od początku nie wierzyłam, że on to zrobił, a ten artykuł tylko to potwierdza... Przykra sprawa, bo te dowody były baaaardzo naciągane i prawdopodobnie niewinny człowiek został skazany na tak wysoką karę
a przestan prosze cie
gdyby nie to ze go w tv pokazywali a ktos by ci powiedzial ze jakis jakub t jest skazany za gwalt to bys powiedziala.. pewnie to zrobil to niech siedzi..
ale ze media rozdmuchaly sprawe to juz kazdy WIE ze pan jakub jest niewinny
tak jak napisal kociak dna to niezaprzeczalny dowod, fakt ze raz wyszlo zle raz dobrze ale to dlatego ze cymbaly zanieczyscily probke.. a niby czemu obrona jakuba boi sie trzeciego testu dna ? bo pewnie wiedza ze wyjdzie znowu pozytyw.. a wtedy nie bedzie mowy o tym ze niewinny
pozatym nawet nie zdajecie sobie sprawy ile niewinnych osob siedzi w wiezieniu a ilu niewinnych ma dozywocie ale tych wam nie przykro.. bo media o nich nie pierdza
dla mnie sprawa z DNA była wystarczającym argumentem , ale ten filmik utwierdził mnie tylko w przekonaniu żę WINNY. ciekawe czy sam oskarżony mówił gdzie był przez te pół godziny?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum