Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-27, 16:17
Pluszowy miś.
Jest czuły i uwielbia się przytulać. Repertuar jego pieszczot jest ogromny, a miś zawsze jest do nich skory. Przy misiu zawsze czujesz się bezpiecznie, bo jedyne co Ci grozi to zagłaskanie na śmierć.
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 156 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 16:21
Pluszowy miś. Jest czuły i uwielbia się przytulać. Repertuar jego pieszczot jest ogromny, a miś zawsze jest do nich skory. Przy misiu zawsze czujesz się bezpiecznie, bo jedyne co Ci grozi to zagłaskanie na śmierć.
Informacje: Dołączyła 305 dni temu Posty: 2924 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 16:24
Uzyskałaś/łeś najwięcej odpowiedzi typu: A
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć.
Tyle samo uzyskałaś/łeś odpowiedzi typu: B
Pluszowy miś. Jest czuły i uwielbia się przytulać. Repertuar jego pieszczot jest ogromny, a miś zawsze jest do nich skory. Przy misiu zawsze czujesz się bezpiecznie, bo jedyne co Ci grozi to zagłaskanie na śmierć.
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 16:26
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć.
mój wynik:
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-03-27, 19:57
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum