Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2008-04-01, 07:46
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć.Z mojego jest potulny kotuś ale w wyrku ma coś z tygrysa
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć.
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 158 dni temu Posty: 163
Profil: Imię: Izka
Stan: narzeczona;)
Wysłany: 2008-05-21, 10:49
Uzyskałaś/łeś najwięcej odpowiedzi typu: A
Łóżkowy tygrys. Jest namiętny i nieokiełznany jak prawdziwy tygrys. Dostarcza Ci ekscytujących przeżyć i prawdziwych uniesień. Tygrys nie zawsze gra fair, ale jego erotyczny kunszt sprawia, że jesteś mu w stanie wiele wybaczyć.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 93 dni temu Posty: 618 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-05-21, 14:20
A mi wyszło...
Pluszowy miś. Jest czuły i uwielbia się przytulać. Repertuar jego pieszczot jest ogromny, a miś zawsze jest do nich skory. Przy misiu zawsze czujesz się bezpiecznie, bo jedyne co Ci grozi to zagłaskanie na śmierć.
czy ja wiem..? No chociaż faktycznie poczuci bezpieczeństwa jest dla mnie baaardzo ważne.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 274 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-05-21, 15:24
Uzyskałaś/łeś najwięcej odpowiedzi typu: A
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum