Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 295 dni temu Posty: 50 Skąd: z Miasta Kobiet
Profil: Wzrost: 166
Włosy: co chwila inny
Stan: mężatka
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2007-12-30, 08:57
Ze starszą córką nie miałam żadnych problemów. Tolerowała wszystkie kosmetyki, pieluchy, proszki. Z młodszą dopiero zaczęły się schody. Jest wrażliwa na wiele rzeczy. Metodą prób i błędów oraz rady pediatry do kąpania używam tylko płynu ballenum hermal (mogłam przekręcić nazwę, ale zaraz sprawdzę i jakby co to poprawię). Pieluchy tylko oryginalne pampersy - nie ma mowy o żadnych tańszych. W tym wypadku u mnie sprawdza się zasada, że co jest tanie, to jest drogie. Chciałam przerzucić się na tańsze haggisy i niestety, musiałam kupować maści na odparzenia.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 363 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-12-30, 17:34
koteczek napisał/a:
ja używam kosmetyków Nivea Baby - uważam że są rewelacyjne
koteczku to tu jest stronka dla ciebie
reklama
tam mozesz miec mozliwosc dostania nowego produktu dla swojego maluszka sprayu do noska wszystko jest na tej stronce powinnas wypelnic ankietę, jest tez forum i inne konkursy wiec moze ciebie i inne mamusie ta stronka zainteresuje:)
bardzo proszę o nie wstawianie linków z reklamą
Ostatnio zmieniony przez Magdaru 2007-12-30, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
ja tak jak Koteczek napisała wyżej, bardzo jestem zadowolona z kosmetyków nivea baby. i nie uważam ze jest to reklama ale wyrażenie mojej opinii w tym temacie. z nivea baby uwielbiam spray do noska, który psika baardzo delikatnie, zawsze co wieczór psiakam mojemu synkowi, tak profilaktycznie bo wiemy jak to teraz jest z tym suchym powietrzem. do tego bardzo cenie sobie krem na każdą pogodę, krem na odparzenia i krem do kąpieli to tyle w tym temacie.
wiem ze nivea teraz organizuje fajną akcje i są do wygrania ich kosmetyki, może któraś chce linka? bo widzę ze tu nie można takowych zamieszczać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 335 dni temu Posty: 1803 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-01-20, 23:32
ja używałam:
mleko- NAN nestle
kaszki, kleiki i zupki- bobo vita
butelki- avent
maść na odparzenia- tormentiol, POLECAM
jeśli chodzi o kosmetyki to używałam wielu firm i zawsze byłam zadowolona, bo mój mały nigdy nie miał żadnych uczuleń
jedyne czego NIE polecam to pieluchy haggis
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Wysłany: 2008-01-21, 00:50
tuptunio to super ze twoja dzidzia nie ma uczulen...to dzis zadkosc niestety:(
a jesli chodzi o suche powietrze to koszmar istny przeszkadz doroslym a co dopiero takim maluszkom ktore same sobie przeciez nie pomoga ...dlatego rowniez uwazam ze spray do noska to super sprawa
ja używam kremu na odparzenia nivea baby a jesli tylko coś się dzieje to wtedy sudokremu.
[ Dodano: 2008-01-21, 11:34 ]
koniczynka napisał/a:
a jesli chodzi o suche powietrze to koszmar istny przeszkadz doroslym a co dopiero takim maluszkom ktore same sobie przeciez nie pomoga ...dlatego rowniez uwazam ze spray do noska to super sprawa
dobrze powiedziane ja sie męczę w nocy z suchym nosem a co dopiero dziecko. jakis czas układałam go wyżej do spania ale to nic nie dawało.. jedynie w czasie dużego kataru. taki spray to dla mnie dobre rozwiązanie. a ostanio jak wzięłam udział w akcji nivea i zaprosiłam do tego 5 swoich koleżanek to dostałam od nich maila, że niedługo dostanę od nich taki spray do domku
koniczynka dostałam juz spray, dziś przyszedł do domku oczywiście na poczcie musieli całe pudełko poniszczyć...ale nie wazne wazne ze spray jest cały super, lubie takie prezenty dziewczyny polecam może jeszcze jest szansa, ta akcja chyba jeszcze trwa
sorki ze tak długo nie pisałam, ale mały problem z netem miałam testowanko - dla mnie rewelacja! spray do noska Nivea Baby się sprawdza doskonale psika bardzo delikatnie, ma fajna końcówkę i juz nie boje się że za daleko wsadzę i urażę synkowi nosek. dziewczyny naprawdę fajny ten spray. cieszę się że dostałam linka do tej strony polecam serio, fajnie dostać coś dobrego
ps. jutro jedziemy w góry na mały urlop, mąż ma ferie więć trzeba wykorzystać
Wysłany: 2008-01-27, 22:55
pueria czyli poki co jestes zadowolona z akcji ciesze sie, pisz swoje relacje to przyda sie i nam, kazda wiedza i ocena innej mamy jest cenna:)
...a maz pracuje w szkole, skoro ma ferie???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum