Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 209 dni temu Posty: 151 Skąd: skadś...
Profil: Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2007-12-29, 17:48 Jakie rajstopy do fioletowej kiecki i czarnych bucików...?
Dziewczynki...
Takie pytanko...jak w temacie z reszta...:)...kupulam fioletowa kiecke do kolana i czarne lakierowane buciki na sylwestra...mysle nad kolorem rajstopek...nie wiem czy w jakies wzrorki..czy czarne...czy opalone...
Piszcie swoje propozycje i co o tym myslicie...:))
Cóż ja bym proponowała klasyczne opalone lub beżowe, w ostateczności może pojawić się na nich jakiś delikatny wzorek np. tylko na kostce. Inne wyglądałyby za ciemno
Ja stawiam na cieńkie czarne (15-20 den) tym bardziej że takie masz butki. Jeśli sukienka jest gładka,bez wzorków to możesz poszaleć z wzorkami na rajstopach
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-29, 23:41
to zależy jaki ma byc efekt-jak dośc klasycznie i elegancko to czarne raczej bez wzorków,a jak z odrobiną szaleństwa to moga byc i kabaretki,i stawiam na czarne,lepiej nie mieszac za dużo kolorów
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 209 dni temu Posty: 151 Skąd: skadś...
Profil: Imię: :)tajemnica...
Wzrost: taka w sam raz;]
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2007-12-30, 00:11
anusek napisał/a:
to zależy jaki ma byc efekt-jak dośc klasycznie i elegancko to czarne raczej bez wzorków,a jak z odrobiną szaleństwa to moga byc i kabaretki,i stawiam na czarne,lepiej nie mieszac za dużo kolorów
Nie sądze.cieniutkie czarne bedą super ,gorzej jakby grube było (40-60 den)-wtedy byłoby za ciemno. Opalone byłyby za mdłe i do czarnych botków za duży kontrast .Moje zdanie-Twój wybór
Nigdy w życiu nie założyłabym do CZARNYCH butów CZARNE rajstopy, a co dopiero jak jest fioletowa kiecka. Już lepiej prezentowały by się białe rajstopki ze wzorkiem niż czarne. Porażka
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-30, 15:51
a ja sobie nie wyobrażam innych niż czarne-no chyba że w ramach szaleństwa.czarne wyglądaja klasycznie.ja zazwyczaj do czarnych lakierowanych szpilek zakładam czarne kabaretki
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum