Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 91 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-17, 16:56 Jakie maski do włosów możecie polecić ?
Tak myślę nad kupnem maski do włosów, tylko problem w tym że nie wiem jakiej... Mam pytanie do was w tej sprawie. Jakie dla was są dobre? mam włosy farbowane,blond i trochę zniszczone... dużo widziałam tych mask w sklepie że nie wiem na którą się zdecydować
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 21:17
mOtOcYkLiStKa jak są zniszczone to zainwestuj w taką profesjonalną kupioną w jakimś salonie,tam ci napewno doradzą,zazwyczaj są droższe około60zł ale dośc wydajne i naprawde dobre,ja używam raz na tydzień własnie takiej fryzjerskiej
lecitol.gif
Plik ściągnięto 194 raz(y) 52,02 KB
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 91 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-17, 21:54
oki spoxik... to czekam madzia88 na radę
a maskę WAX gdzie można dostać? jutro będę robiła obczajkę w sklepach. A te takie z Gliss Kur albo Elseve Color Vive to pomagają cosik ?
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 269 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-02-17, 22:57
Pachulka, napisała
Cytat:
Zdecydowanie polecam maskę WAX
ja też, używam tej do włosów suchych i zniszczonych- efekt dokupiłam nawet kiedyś sobie z tej serii szampon, ale sam w sobie nie dawał efektów które by mnie zadowoliły, ale maskę polecam z czystym sumieniem, ja kupuję ją w sklepie zielarskim
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 10:40
mOtOcYkLiStKa napisał/a:
oki spoxik... to czekam madzia88 na radę
a maskę WAX gdzie można dostać? jutro będę robiła obczajkę w sklepach. A te takie z Gliss Kur albo Elseve Color Vive to pomagają cosik ?
masczki-dove schwarzkop Wax-jest skutecznym kosmetykiem i ma bardzo dobre opinie,wax odzywia wlosy i pobudza ich wzrost ale nie dodaje objetosci wyroznia sie do wlosow jasnycy(blond) do wlosow ciemnych i Eco Wax-do kazdego rodzaju wlosw
[ Dodano: 2008-02-18, 10:44 ]
Wielkopolanka napisał/a:
jaka jest cena tej maski WAX?w drogerii ja kupie takeij normalnej?albo rossmanie?
Powiem tak, jak dla mnie Theatment Wax ! stosuje ją od tygodnia, i już widze poprawe, już wcześniej słyszałam o tej odzywce od mojej cioci która stosował ją po chemioterapii i twierdziła że jest na prawde rewelacyjna, teraz powoli przekonuję sie o tym sama pomaga ona na zniszczone i niesforne włosy, bo już po paru użyciach są one bardziej wytrzymałe doprowadzone do porządku i lśniące, a po pewnym czasie ponoć nawet zyskują na objętości, mam nadzieje że to także zadziała
[ Dodano: 2008-03-14, 21:23 ]
moja mama kupiła Waxa w aptece po 15 zł z groszami ale cena raczej wacha siękoło 20-25 zł, to zależy też w jakiej aptece i na jaką okazje się trafi hehe
ttttwax.jpg polecam ;)
Plik ściągnięto 109 raz(y) 17,42 KB
_________________ Wzmacnianie włosów ...
Zapuszczanie paznokci ... coraz lepiej :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum