Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 91 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-03-28, 16:25
Waxa jednak nie kupiłam, za to pomogła mi maseczka na zniszczone włosy z Rossmana za 4,99 ! jest super. Olejek rycynowy mi niewiele pomógł. daje efekt znikomy. Maska za to rewelacja
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 80 dni temu Posty: 63 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Marek
Wysłany: 2008-03-28, 18:01
Ja polecam maseczkę a także inne produkty z serii Inner effect z Goldwella. (dostępne w salonach fryzjerskich) naprawde zdumiewające rezultaty. maseczka kosztuje ok 60 zł. Mozena tez wykonac zabieg regenerujący u fryzjera tez super, a kosmetyki przedłuzaja dzialanie. włosy sa odrazu w lepszym stanie.
z tańszych maseczek polecam Loreal elseve color vive, wlaśnie skonczyłam ją używac i naprawde fajne włoski sa po niej i zapach długo sie utrzymuje
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 38 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-10, 13:39
ja wax uzywalam i byal srednia jak dla mnie
za to moge polecic maski Kallosa dokladnie maske latte mleczna do wlosow zniszczonych
i maska carotka na przetluszczajace sie bardzo fajne maski
a z elseve mialam ale ta pomaranczowa do suchych:) tej czerownej nie mialam:)
i uzywalam jeszcvze kiedys maske Joanny z fitokeratyna, pomi8mo ze firma jak dla mnie ma kiepskie kosmetyki do wlosow to ta maska bardzo dobra jest.
hej sama jestem blondynką mam jasne pasemka i dla osob z wlosami farbowanymi polecam maseczke gliss kur do wlosow blond. starcza na dludo a poza tym wlosy po niej so bardzo miekkie i pieknie blyszcza. polecam wszystkim blondynkom.
Ja swojego czasu miałam strasznie przesuszone włosy.Nie dośc,że rozjaśniam włosy to jeszcze mi się zachciało sobie fale robic delikatną trwałą.Z pełną odpowiedzialnością moge polecic maskę cece med z jedwabiem
Ja kupuje cece w takim najwiekszym opakowaniu ok.500ml za 48zł.Ostatnio kupiłam w sklepie fryzjersko-kosmetycznym.Myślę,że w każdym mieście znajdują się takie sklepy.Cece raczej nie będzie w Super-Pharm,bo jest to maska używana przez salony,a nie na szeroką skalę.
ja ostatnio kupilam rewelacyjna maskę do włosów. strasznie polecala mi ja pani ze skelpu z kosmetykami do wlosow. ale jakos nie bylam przekonana. Niby cena przed kosztowala 42 złote a wtedy akurat byla w promocji 24 zł. Zaryzykowalam i kupiłam. Jest rewelacyjna.
nie udało mi sie wkleic zdiecia ale jest to Options essence . taka niebieska. Super nawilża a włosy po niej są lekkie , lsniace i super sie ukladaja.
ja teraz używam pantene provi program odnowy i nie wiem jakim cudem ale zauważyłam że moje włosy stają sie bardzo grube po jej zastosowaniu bardzo dobrze się układają. na początku używałam całej serii ale mam wrażliwą skórę i musiałam zaprzestać stosowania samponu i odżywki przez łupież i wrócić do head&sholders ale maseczkę używam raz w tygodnui i na prawdę jestyem zadowolona po raz pierwszy mam takie efekty. polecam cena do 19zł
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum