Kasiullka_90, też WAX używam i też jestem z niej zadowolona
Kasiullka_90 napisał/a:
po 15 zł z groszami ale cena raczej wacha siękoło 20-25 zł,
ceny są różne, to zależy od wielkości opakowania...bo opakowania tej odżywki-wosku są trzy rodzaje.... mała, średnia i dużą, ja mam dużą 480g a kupiłam ją za 26,90zł.
A nie przetłuszcza włosów??bo zachęcająco brzmią Wasze zachwyty
nie Po umyciu włosów odżywke należy wmasować na włosy i na skórę głowy, potem nakłada się na to ręcznik i siedzi w tym od 15-30minut, a potem się spukuje wodą. Łatwo się włosy rozczesują, a odżywkę-wosk stosuje się co 4-5 dni czyli raz na tydzień
A ja powiem Wam jak to robię :D:D
Więc tak : Myje włosy szamponem, płukam je (jak chyba wszystkie ) rozczesuje i nakładam Waxa, masuje skóre głowy i włosy ok minuty po czym nakładam foliową torbę i podgrzewam głowkę suszarką przez około minute, następnie zakładam na głowę zimową czapke (hihi, poważnie ) i około godzinki trzymam na głowie(i wykonuje codzinne czynności w domu ), a mama mówiła mi, że powinnam trzymać ją do momentu aż skóra głowy zacznie lekko piec, ale jak narazie nie czułam pieczenia, a ostatanio trzymam coraz dłużej hehe :p
tuptunio napisał/a:
a mi wax zupełnie nie odpowiada. zużyłam już pół dużego opakowania a efekty mizerne
A dlaczego ? nie było efektów, czy może cośzłego działo się z Twoimi włoskami ??
Pozdrawiam
_________________ Wzmacnianie włosów ...
Zapuszczanie paznokci ... coraz lepiej :)
A dlaczego ? nie było efektów, czy może cośzłego działo się z Twoimi włoskami ??
z włoskami na szczęście nic złego się nie stało, ale efektu poprawy nie było włoski jakie były takie są. najlepszą maską jaką użyłam to: olejek rycynowy+ nafta kosmetyczna+ żółtko+ sok z cytryny. to dopiero jest rewelacja
no jeśli macie włosy kręcone to polecami maskę Kerastase jest po prostu rewelacyjna. ODKĄD JĄ UZYWAM NIE WIEM CO TO SIANOWATE I PRZESUSZONE WŁOSY lub problemy z końcówkami - a miałm włosy w strasznym stanie bo potrafię często drastycznie zmieniać kolor......nawet jak rozczeszę moje loki grzebieniem - to nie wyglądam jak pudel tylko fajne fale sa na włosach a po kilku chwilach znowu loki
Pachulka - ceny niestety nie znam bo dostałam w zestawie od męża - ale powiedzieć moge tylko że warto.......przy założeniu że maska jest super wydajna i wystarcza jeśli nakładasz ją raz na tydzień - to chyba warto odłozyć kasiorkę na taki zakup
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum