to chyba przede wszystkim poza tym oglądnięcie jakiejś dobrej komedii, rozmowa z siostrą/mamą/kumpelami, spacer z ukochanym ( o ile to nie on jest powodem zepsutego humoru ). i może nie poprawia mi humoru, ale uspokaja mnie spacer z psiunią
Pod tym jak najbardziej się podpisuję! Zabieram moje trzy rozrabiaki do sadu i już mi lepiej. Za godzinkę jestem zrelaksowana i z uśmiechem na mordce
A humorek poprawia mi jeszcze posłuchanie sobie dobrej muzyczki, oczywiście zakupy , no i przytulenie się do Gumisia...
ptasie mleczko
doda- mam tylko Ciebie _nie wiem czemu ale przy tej piosence sie bardzo relaksuje
zwariowany piątek
babskiswiat.pl
gry online
rozmowa z przyjaciółką
spacer do lasu
zakupy
_________________ Tylko ja i lustro, reszta jest złudzeniem
Twarz ta sama co dzień inne otoczenie
Cel jest jeden nigdy go nie zmienię
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-26, 10:30
-Spacer z piesiem
-leżenie w łóżeczku z wtulonym mruczącym kotkiem
-Wypad na piwko
-Wtulenie się w ukochanego (o ile to on nie jest powodem popsucia nastroju)
-Grzebanie w necie
-tworzenie nowych wzorów do tipsów
-Czasami jakaś czekoladka
-Gotowanie (kiedys jak wróciłam wściekła z pracy to po 3 godzinach ja byłam uśmiechnięta a tofi miał żarcia na łądnych kika dni )
-Grzebanie przy kwiatach
Moje sposoby
- zamknięcie się samej w pokoju
- połknięce góry czekolady i innych słodkości
- muza na ful głośnik
- przebywanie z kotkami i pieskami
- i inne wynalazki
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Faktycznie, czasem poprawia mi humor wstęp na te stronkę. Jest tam sporo absurdalnych sytuacji z życia. A jak widzę takie zdjęcia
to od razu boki zrywa...
A poza tym to jazda na rowerze dobrze na mnie działa... kieliszek dobrego winka(wiem wiem, to nie tędy droga) no i mam słabość do pochłaniania słodyczy i innych niezdrowych i mega_kalorycznych produktów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum