Wysłany: 2008-04-29, 12:16 jakie kosmetyki sa idealne na makijaż ślubny?
witam wszystkich. za miesiąc wychodze za mąż i szukam kosmetykow dzieki ktorym moj makijaz bedzie trwały, gdyz mam tlusta cere i czesto musze korygowac makijaz w ciagu dnia jesli juz sie maluję. jeśli macie jakies sugestie co do pudru w kamieniu różu i cieni bardzo prosze o podpowiedzi.
kasiulka, a sama bedziesz wykonywala makijaz? Ja jednak skorzystam z uslug wizazystki,potrafie zrobic sobie bardzo ladny makijaz sama,ale w tym dniu wole jednak skorzystac z uslug profesjonalistki, chociazby po to zeby makijaz byl trwalszy.
Podobnie jak Madzik , radzilabym podpytac wizazystki
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 32 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-29, 15:57
Świetne są podkłady z Loreal'a matujące i dobrze kryjące ja używam Matt Cashmere i jestem zadowolona:):) ale wiem że inne np.True Matt, Infallible też są świetne makijaż trzyma sie cały dzień bez zadnych poprawek:-) ceny niestety trochę przerażające ale ja zawsze czekam na promocje i wtedy go kupuję o połowe taniej:-)
Ja też uważam,że utrwalacz makijażu to podstawa na taką uroczystośc.Słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii o Lumene,Face Make-up Base.Wygładza i matowi cerę,makijaż trzyma się o wiele dłużej,no i jest nie droga.
hej dziewczyny dzieki sredeczne za pomoc a orientujecie sie ile moze kosztowac taki makijaż u wizażystki trzeba wydać majątek czy może nie jest tak strasznie
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
nie orientuje sie tak do konca ale mysle,ze cos okolo 100zl,ale jeszcze sie do konca nie dowiadywalam wiec pewnosci nie mam.Mysle tez,ze zalezy czy makijaz jest wykonywany w salonie,czy wizazystka dojezdza do Ciebie.
chyba bedzie warto sie rozejrzeć po mieście i zorientować albo po proostu zrobić go sama. szczególnie szukam godnego polecenia pudru w kamieniu lub kulkach rozświetlającego bo chcę olśniewać w tym dniu zarówno w realu jak i na zdjęciach
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 32 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-05-01, 16:27
Moja siostra i ja robiłysmy makijaż w takim salonie kosmetycznym, nie wiem czy to była wykwalifikowana wizażystka ale kosztowało ją bo była panną młodą 50zł a mnie 30:-) i było na prawdę warto;) myślę ze to zależy od salonu i od okazji ale tak do 100 zł:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum