My z Piotrkiem gadaliśmy kiedyś o tym i jedyne imiona co do których jesteśmy zgodni to
Mateusz - dla chłopczyka
Natalia - dla dziewczynki
Mi się bardzo dla chłopaka podoba Grzesiek albo Michał, ale temu mojemu się źle kojarzą
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2038 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-04, 17:05
dziewczęce imiona to strasznie mi sie podobaja rosyjskie: natasza, nadia, moj kręci troche nosem, ale pozostawiam mu pole do popisu jak bedzie chlopczyk (ale tego nie przewiduje;) wiec mam nadzieje ze nie bedzie mial szansy na wybor)
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 17:40
Imie dla dziecka...to musi byc trudne, zwlaszcza w moim przypadku Potrafie miec tysiac odmian na minute
Nie mam pojecia jak nazwe kiedys mojego dzieciaczka Kiedys podobalo mi sie imie dla chlopczyka Alan...teraz juz nie. Dla dziewczynki podobalo mi sie Victoria, Jessica czytane normalnie przez J...teraz juz nie Czasem jak mam takie mysli, ze chcialabym maluszka to takie wlasnie pomysly mi do glowy przychodza
Pamietam, ze jak 13 lat temu urodzila sie moja siostra to ja dla niej wybralam imie Joanna i tak zostalo
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 19:49
Powiem Wam szczerze, że nie lubię jakiś strasznie egzotycznych imion bo one nie pasują do naszych poslkich nazwisk. Dziwnie dla mnie się czyta na przydkład Jessica Kowalska
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
a ja mam dziwnie, bardzo chciałabym mieć córeczkę, albo nawet dwie, a jak pomyślę o imionach dla dziecka, to dla chłopczyka mam kilka pomysłów, a dla dziewczynki, to tak na upartego udaje mi się coś znaleźć.
no ale to co udało nam się na dziś dzień ustalić to:
dziewczynka - Natalia
chłopiec - Krzysiu
i u nas na pewno nie wchodzą w rachubę żadne udziwnione imiona, czyli ani Xawier ani Jessica
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-05, 13:23
Moja malutka chrześnica ma na imie Jessica z początku nie mogłam znieśc ze tak ją nazwali ale potem przywykłam
Mi się bardzo podobają imiona dla dziewczynek : Laura,Liliana,Nadia,Wiktoria.
Dla chłopaczków:Michał,Adrian,Arek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum