Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-18, 19:49
nie(d)oceniona nie nie absolutnie nie niemieckiE
ona pochodzi z Singapuru
calineczka, mi si ena poczatku tez nie podobalo ogolnie to ja w rozmowie mowie do niej Su ale ogolnie teraz mi sie juz spodobalo to imie i mysle ze rowniez jest delikatne na swoj sposob a ze ona jest bardzo ladna i delikatna to dobrze mi sie kojazy
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-18, 19:58
nie no ja watpie zebym sama nazwala tak swoja coreczke ale tak sobie rzycam imionami zeby cos dla odmiany bylo moze docenimy nasze polskie imiona bo sa piekne
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 459 dni temu Posty: 656
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-09-22, 12:48
monika9091 napisał/a:
mi podoba się Sara i Kinga
Już ktoś pisał wcześniej że Sara kojarzy mu się z imieniem dla psa i mojego K właśnie tak suczka sie wbiła więc naszego dziecka byśmy tak nie nazwali
A Kinga nawet mi sie podoba.
moje cory to
Olivia i Nela. wszyscy siepytaja o Nele. od czego to skrot. a to nie zaden skrot zadne Neli, zadna Aniela, zadna Kornelia czy Nel. poprostu Nela. a Olivie chcialam zawsze ale ze to zrobilo sie strasznie popularne imie to jest chociaz pisane przez V. a ze troszke "inne" imiona to dlatego ze nazwisko maja obcobrzmiace i pasuja do niego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum