Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 571 dni temu Posty: 5520 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-06, 07:54
Madziu a Emilka Bardzo ladnie, mi sie podoba.
Troche propozycji pozbieralam, co nie znaczy ze zaraz musisz tu szukac ale moze, kto wie
Adela, Diana (Dianka) , Dominika, Paula Paulinka, Hanna (Hania) , Iga (Igusia) , Magda (no tu chyba odpada) , Marcela (Marcysia) ,
Wazne, zeby kiedys jak dziewczynka bedzie juz dorosla to imie bylo adekwatne do wieku, zdrobniale jak i normalnie, coby pasowalo ...
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-06, 13:56
Madzia81 Sylwia bardzo ładnę imię, znam kilka kobiet o tym imienu, są bardzo miłe i dobrze radzą sobie w życiu(no ale wiadomo, nie imię świadczy o przyszłości człowieka) a Tobie jakie imię się najbardziej teraz widzi dla twojej i twojego męża córeczki? A może Martynka?
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 524 dni temu Posty: 11238 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-06, 15:03
Kahela napisał/a:
Madzia81, ja nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że jak przyjdzie pora, to będziesz musiała zebrać akceptację babskiego co do imienia...
Jakaś ankieta, czy cuś...
hehe RACJA!
my tu mądre głowy jesteśmy
Cytat:
chociaż nie wiem czy to aż takie ważne...
bardzo ważne.. znam ci ja Dominikę Domino...
Karolina86 napisał/a:
A może Martynka?
oo nienawidzę tego imienia hehe
tzn jak ktoś ma to przecież nie zwracam na to uwagi, ale moim zdaniem brzydkie mam tak na drugie i nie lubię za to moich rodziców
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 102 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-06, 15:05
mnie się Wiktoria dla dziewczynki podoba, i Jagoda ( ale to moją mame przeraża), a dla chłopca Michał ( ale misiek nie znosi tego imienia) wiec jak przyjdzie pora to pomyślimy:)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 102 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-09-06, 20:34
no mnie się podoba ale napewno tak nie nazwę njbardziej przeciw jest moja mama, zawału chyba dostanie, a Misiek tez niespecjalnie się cieszy jak słyszy to imię pewnie wybierzemy wspólnie takie, które będzie podobało się nam obojgu
Kahela napisał/a:
Madzia81, ja nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że jak przyjdzie pora, to będziesz musiała zebrać akceptację babskiego co do imienia...
Jakaś ankieta, czy cuś...
hehe RACJA!
my tu mądre głowy jesteśmy
a to żeście wymyśliły ale ten pomysł nie przejdzie
madzia napisał/a:
Madziu a Emilka
no całkiem całkiem
madzia napisał/a:
Hanna (Hania)
o tym imieniu Marcin cały czas gada, ale ja nie mam przekonania.
jeszcze Dominika z Twoich propozycji Madziu mi się podoba
Karolina86 napisał/a:
Sylwia bardzo ładnę imię, znam kilka kobiet o tym imienu, są bardzo miłe i dobrze radzą sobie w życiu(
tym akurat się w ogóle nie kieruję. imię dla nas musi:
być adekwatne dla małego dzieciątka, jak i dla dorosłej kobiety
ładnie się komponować z nazwiskiem
dać się ładnie zdrobnić
Cytat:
A może Martynka?
nie. nie podoba mi się.
Karolina86 napisał/a:
a Tobie jakie imię się najbardziej teraz widzi dla twojej i twojego męża córeczki?
znowu jestem przy Natalii gdyby urodziła się dzisiaj byłaby na pewno Natalką
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2008-09-06, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum