Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-11, 15:20
Kahela, smieszna sytuacja ale tak jak angik1683, napisala dobrze ze tak do tego podeszliscie bo ja kiedys mialam taka scenke, ze przyjechala do nas dalsza rodzina z Warszawy i maz mojej cioci ma na imie Bruno...
i tak szlismy sobie spacerkiem wszyscy wujek Bruno pobiegl gdzies za coreczka... a moj tata zawolal naszego psa ktory jest rowniez Bruno, Brzmialo to "Bruno do nogi" no i jak na tej plazy, tyle ze wujek sie zgorszyl a my nawet nie skojarzylismy faktow...
widac bylo ze mial zal i taka konsternacja nastala ale pozniej jakos sie to po kosciach rozeszlo... ale do tej pory sie z tego smiejemy
a on taki sztywniak, a mlody facet.... ostatnio jak dzwonil to sie babci pytal czy jeszcze tego psa mamy
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 247 dni temu Posty: 2556 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-11, 15:47
Olciiia napisał/a:
szczerze mowiac to dla mnie Wiktoria troche oklepane jest bardzo duzo ich teraz....
ale oczywiscie to tylko moje zdanie nie przejmuj sie
fakt to imie jest teraz bardzo modne
ale ja tez cche i od samego poczatku mowilam nawet tutaj zeby moja corka miala tak na imie..
nie mam pojecia dlaczego ale od czasu jak jestem z Pawlem i zaczelismy rozmowe o dziecach to bylismy pewni ze corka to bedzie Wiktoria....
takie nasze male zwyciesto..:).. poprostu strasznie nam sie podoba
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-11, 15:52
Olciiia napisał/a:
a ty bys chciala takie bardziej zagraniczne? czy typowo polskie czy nie ma to znaczenia ?
nie patrzylismy na to pod tym wzgledem,bo za te kilka lat jak dziecko bedzie w wieku szkolnym powinnismy byc juz w Polsce
ale jesli pozostaniemy przy Wiktorii to angole dadza sobie rade z wymowa
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 6404 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-11, 15:53
madzia, a mi sie zawsze to imie podobalo i wszystkie moje lalki tak wlasnie mialy na imie....
i zawsze chcialam zeby moja coreczka tez tak miala ale oklepalo mi sie bardzo i jak zobaczylam ze juz w mojej rodzinie 3 wikusie biegaja to mi sie odmienilo i jestem na etapie wymyslania ale mam kilka na oku
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum