Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5559 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-29, 13:25
a my ostatnio z Lukaszem o tym rozmyslalismy i zaczelismy rozmawiac o coreczce, wlasciwie to ja probowalam go przekonac ze pierwsza lepiej miec dziewczynke (moje marzenie) no i myslelismy nad imionami,poki co stanelo na Wiktori,mi podoba sie pelne imie a Lukaszowi skrot Wiki
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-07-29, 14:22
angik1683 napisał/a:
Wiktori,
ojj moje marzenie.. coreczka tez bedzie miec tak na imie... od poacztku mi sie podoba... chociaz mam nadzieje ze szwagierka nie da tak na imie swojej corce... tylko ze ona juz jest w 16 tyg ciazy i jesli bedzie dziewczynka to jest niestety prawdopodobne ze da jej na imie Wiktoria... ale mam nadzieje ze bedzie chlopiec.. mam takie przeczucie... a przeczucie zadko mnie myli bo nawet o ciazy mi donioslo haha...
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-08-01, 09:58
Wiem że Marcin hehe takie zwyczajne, ale Mateusz wybrał bo chciał proste dla chłopca, Amelkę to ja wymysliłam:) i strasznie mu się spodobało:):) sama bym wolała dać chłopcu na imię Kuba, albo Bartuś albo Filip, no ale cóż jakiś kompromis musi być:)
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5559 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-06, 21:42
Mirabelka__22 napisał/a:
Dorian?
mi sie podoba,L. kuzynka dala tak na imie swojemu synkowi
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-07, 19:28
malenka, Amelka bardzo fajne, a Zosia...
Ja na moją starszą przez wiele lat mówiłam Zośka, bo po prostu imię dla niej wybrał mój mąż, a mnie imię Karolina się nigdy nie podobało
Byłam tak oszołomiona po porodzie, że dałam się przekonać
Ale teraz Karola nie chce, żeby mówić na nią Zośka chociaż jej też imię Karolina się nie podoba. Chce, żeby na nią mówić Lena, bo na drugie ma Helena, ale jakoś nie mogę się przestawić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum