o jeny, odkąd tylko pamiętam mam słabość do imienia Patryk. Więc jeśli kiedyś w przyszłości dostąpię zaszczytu bycia matką chłopka, będzie to Patryk.. Patryś..
a z dziewczynką byłby problem.. Weronika, Sandra lub Kamila.. Ale jeszcze nie muszę się nad tym zastanawiać
Wysłany: 2008-06-11, 09:24
Mirabelka__22, Jakub to moje ukochane imię i pewnie gdybym miała syna to tak by się nazywał mimo tego, że dużo Kubusiów dookoła...
No ale mam dwie córki, więc...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 288 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-11, 10:35
Kahela napisał/a:
Mirabelka__22, Jakub to moje ukochane imię i pewnie gdybym miała syna to tak by się nazywał mimo tego, że dużo Kubusiów dookoła...
No ale mam dwie córki, więc...
też je lubie,pewnie przez puchatka
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 90 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-11, 21:20
Igor albo Leon... dla dziewczynki nigdy sie nie zastanawialam...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 346 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2008-06-18, 22:07
Mi się gusta zmieniają co rusz. Dla synka to dałabym Pawełek na imię albo Jaś, ale przestałam się już łudzić, bo luby powiedział, że synowi on imie wybiera i w życiu by go tak nie skrzywdził(a ja tak kocham te imiona).
A córa to chyba do ostatnich dni ciąży gust mi się będzie zmieniał
Narazie obstaję przy imieniu Anika, nie wiem Czy istnieje imię Nike, bo to najbardziej mi się podoba(skoro jest Viktoria to czemu nie Nike ). Ostatnio wpadło mi w ucho imnię Wanda-nie wiem co mi odbija
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum