Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-08, 13:25
Dorotea napisał/a:
Czytałam o rodzinie, która ma córeczkę Maję i na nazwisko Pszczółka.
hehe fajnie
Coraz bardziej podoba mi się imię Nikola
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 276 dni temu Posty: 2237 Skąd: London City ;)
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-15, 17:58
tak dzis z ciekawosci patrzylam na imiona meskie, bo kuzynka jest w cizay i mowi ze jak bedzie chlopczyk to bedzie miala problem z imieniem.W sumie po tym co zobaczylam to tez chyba bede miala problem, oto te ktore mi sie w miare podobaja, ale jakbym miala wybrac jedno to mialabym problem:
Adrian
Damian
Dawid
Dorian
Krystian
Norbert
Sebastian
Wiktor - na dzien dzisiejszy chyba bym wlasnie to wybrala
Wysłany: 2008-04-15, 21:14
Madae, a napisz jakie Tobie sie podobaja.Moze masz jakies oryginalniejsze pomysly (bo ty taka ORYGINALNA babeczka jestes ) i cosik zgapie od Ciebie,bo te ktore napisalam to tak wlasnie od biedy bym wybrala, jedynie Wiktor tak bardziej mi sie podobuje.Dawaj swoje typy moze za pare lat skorzystam
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-15, 21:26
dla dziewczynki ładne i oryginalne to np Madae ( kiedys jeszcze Beatrycze mi sie podobało ) Wiktoria , Olga, Nadia ( reszte bym musiała se przypomniec bo z takich polskich to wiecej jak mnie pytaja nigdy nie pamietam
z męskich to Wiktor Marcin, Grzegorz ( kiedys bardziej...dzis mniej ) Adam, Łukasz, Piotr, Maciej ( mało oryginalne ale tych bardziej zaden urzad by nie zatwierdził hehehehehe )
Wysłany: 2008-04-15, 21:30
liczylam wlasnie na te bardziej oryginalne
Wiktoria tez dla dziewczynki mi sie podoba, ale jak nie znajde nic innego dla chlopca to bedzie musial byc Wiktor i juz wtedy Wiktoria odpada Ale jeszcze kupa czasu przede mna
a z takich nie polskich to podoba mi sie Georgina
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-15, 21:32
Georgina śliczne i nie spotyka sie na kazdym kroku ( mam dobre odczucia bo z Tarasiuk mi sie kojarzy od razu ) Sara tez mi sie podoba a i Shiris ( Sziris) ( z tych oryginalniejszych )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum