Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 274 dni temu Posty: 2227 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-03, 13:31
ja synowi chcialabym dac na imie Wiktor ale Misiowi sie nie podoba, a corka Weronika albo Nikola, Sandra tez mi sie podoba, ale tak naprawde to zaczne myslec nad imionami powaznie jak juz bede w ciazy, bo tak to co jakis czas zmieniam zdanie
Mateusz tez ladne imie
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-03, 14:08
Madae, no dla dziewczynki nie pasi Matik na naszego często wołaliśmy jak był mniejszy Matuś z Matuś mi się kojarzy Martuś to dziewczynka Martusia mogłaby być dla Strusia
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-03, 14:13
angik1683 napisał/a:
a corka Weronika albo Nikola
Nikola bardzo mi się podoba
Nadia również
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-07, 20:33
Kahela napisał/a:
Zawsze marzyłam, żeby mieć Jakuba...
zawsze się możesz postarać o synka
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 92 dni temu Posty: 606 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 168
Włosy: brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-08, 08:42
Imię bardzo fajne, tylko tych Kubusiów strasznie dużo dookoła. Ale z drugiej strony znam kilku facetów, którzy mają tak na imię i bardzo pozytywnie ich odbieram, a to też wpływa na wybór imienia, no nie? Miłego dnia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum