Informacje: Dołączyła 486 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-24, 23:18
No dla mnie to pytanie jest nie do końca zrozumiałe
A poza tym, tak jak Madzia nie chcę się o tym wypowiadać na, jakby nie patrzeć, ogólnodostępsnym forum Zresztą to przecież sprawa nie tylko moja, ale i mojego chłopaka, a on pewnie nie chciałby, żebym się rozpisywała o naszym seksie Po prostu jest mi dobrze tak jak jest - i to wszystko na temat
Informacje: Dołączyła 395 dni temu Posty: 63 Skąd: kraków
Profil: Włosy: prawie blondynka
Stan: mężatka(niestety)
Wysłany: 2007-11-25, 09:35
Carlos Ruiz Zafón — Cień wiatru » Fermín Romero de Torres (Miasto cieni, 1954, 24)
"Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela."
Myśle, ze tak samo jest z seksem i calym życiem...Każdy seks akceptuje i każdy mi sprawia wiele radości, ten delikatny,czuly jak i ostry, namietny..najważniejsze ,ze robie to z osoba, która kocham i akceptuje i ,ktora mnie kocha i akceptuje...
_________________ kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 732 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-25, 12:39
Jak powszechnie wiadomo z horoskopu Lew+Baran = jeden wielki ogień i u nas się to sprawdza Obydwoje lubimy to samo czyli sex dość ostry,namiętny ale tak jak napisała Madae bez jakiegoś przesadyzmu.
dzieki dziewczęta za odpowiedz:) ofkz macie rację najważniejsze jest to , że robi się to z osobą, którą się kocha:) to nadaje sens spleceniu ciał...zatracając się w miłośi!
tak i ja podepne się pod wczesniejsze wypowiedzi.....sex z ukochana osobą jest cudownym doznaniem...a pozycja tempo czy inne detale nie graja aż tak wielkiej roli....
(chociaz wprowadzaja urozmaicenie )
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 359 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-18, 17:35
isabell napisał/a:
tak i ja podepne się pod wczesniejsze wypowiedzi.....sex z ukochana osobą jest cudownym doznaniem...a pozycja tempo czy inne detale nie graja aż tak wielkiej roli....
(chociaz wprowadzaja urozmaicenie )
oprócz analu , to każda, pozycja, czy tempo, czy rodzaj, jest dla mnie cudownym doznaniem!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum