Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-15, 17:10
no chciałam już był,mam nadzieje że nie będzie bo on taki maruda wtedy.ale w związku z tym było jeszcze coś miłego-mówie mu że nie będziemy sie całowac,a on że nie może mnie nie całowac
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 30 dni temu Posty: 224 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-01, 17:15
wydaje mi sie ze zalezy od sytuacji...... osobiscie nie opowiedzialabym sie po jednej stronie... czasem spontan jest rewelacyjny, czasem marzy sie klimat, gra wstepna, dlugi namietny sex... nie da sie wybrac... trzeba uwzglednic czas i miejsce
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
wydaje mi sie ze zalezy od sytuacji...... osobiscie nie opowiedzialabym sie po jednej stronie... czasem spontan jest rewelacyjny, czasem marzy sie klimat, gra wstepna, dlugi namietny sex... nie da sie wybrac... trzeba uwzglednic czas i miejsce
wlasnie tak jak napislas kochana ja uwazam tak samo czasami jak najdzie ochota to ostro a wieczorem po kolacji przy swiecach to wia...do..mo ze.. na..mietnnie... i powoli...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum